2777
2789
عنوان

ارتباط با درونگراها :)

342 بازدید | 19 پست

وای من عاشق یکی شدممم تقریبا داریم رل میزنیم ینی زدیم دیگه 😂تو دانشگاه اشنا شدیم و هنو ی هفتس تقریبا ک باهم رل زدیم 

23 سالمونه بچم نیستیم 🤦‍♀️

ولی این پسرمون درونگراس به شدت و من برونگرا پرحرف :/

مثلا کلی پیام میدم ولی تو جندتا جمله خلاصه میکنه جوابشو

یا خودش پیام میده جواب میدم سین میزنه فقط 

خودش گفت اول من درونگرام و کم حرفم و اینک حوصله کسیو ندارم و کسی پیام میده سختنه مدام چت کنم باهاش 

ولی با تو دارم سعی میکنم اینجوری نباشم و رفتارم تغیر کنهه

دیگه گفت ارتباط گرفتن باهام سخته ولی اگ اولش تحملم کنی به بعد خوب میشم 

چیکاااار کنم دلم تنگ میشه واسش خیلییی ولی دیر ب دیر پیام میده منم غرورم نمیزاره هعی پیام بدمش

ولی تو بیو تل اینستاش اسممو زده 

اگ پروفایلمو عاشقانه کنم اونم همونو میزارهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار باهات احساس راحتی کنه 

خیلی‌ بهش پیام نده

چون گفته خوشش نمیاد

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

سن تو خوبه ولی سن اون کمه

مثل منو همسرم هستین

ما هم دوست بودیم تو دانشگاه

مشکلاتی هست چرا دروغ بگم رو اعصابمه این مورد ولی کم کم راه میام دیگه چیکار کنم صفات های خوبش زیاده اینو نادیده میگیرم

ادم بدی بود این موردم خودش غول میشد

سن تو خوبه ولی سن اون کمه مثل منو همسرم هستین ما هم دوست بودیم تو دانشگاه مشکلاتی هست چرا دروغ بگ ...

اره خب مثلا خیلی مهربونه

سرکلاسا ک باهم دارین جدا میشینیم ولی مدام نگاهم میکنه

تو دانشگاه هوامو داره از دور 

ولی همین درونگرا بودنش سخته من خودم پرحرفم و دختر پرشور ولی اون برعکس من

ولي اين. كارا كه. پروفايل علشقانه ست كنيد. كار. ادم. بزرگا نيس

و اينكع نميخوام. ناراحتت كنم عزيزم. ولي. طي تحقيقاتي كه داشتم 

راجب اين. افراد. اين كه بايد همينطور كه هستن. بپذيريشون 

چون تغيرر پذير نيستن ممكن بكم بهتر بشن. ولي از درونگرا نبديل به برونگرا شدن خير خب بهتر اذتش نكني اونم هرچقدر تلاش كنه خودشو اديت كردع. و اين كه در افراد درونگرا به مرور اگر واقعا ادمي كه ميخواد باشي تو رو راه به دنيا خودش ميده و ديگر كنار گذاشتني نيستي 

يعني درونگرا ها شنبه عاشق نيستن يك شنبه فارق

دير به نتيجه ميرسن ولي با ثبات

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
اره خب مثلا خیلی مهربونه سرکلاسا ک باهم دارین جدا میشینیم ولی مدام نگاهم میکنه تو دانشگاه هوامو دا ...

بنظرم اگه رفته رفته علاقه ش بهت بیشتر بشه و باهات بهش خوش بگذره از این حالت کم حرفی و اینا درمیاد تازه برات خوشمزه بازی هم درمیاره

ولي اين. كارا كه. پروفايل علشقانه ست كنيد. كار. ادم. بزرگا نيس و اينكع نميخوام. ناراحتت كنم عزيز ...

حقیقتا خودمم خوشم نمیاد از این کاراش 

حس اینک طرفم پخته نیس رو میده بهم

ن عزیزم حقیقته ناراحتی نداره :) 

باید اینو قبول کنم واقعا ک تغیر نمیکنه 

ولی موندم چیکار کنم ک بیشتر دوسم داشته باشه چجوری رفتار کنم تا باهام راحت باشه 

بنظرم اگه رفته رفته علاقه ش بهت بیشتر بشه و باهات بهش خوش بگذره از این حالت کم حرفی و اینا درمیاد تا ...

خب ب نظرت چجوری رفتار کنم باهاش؟ 

وفتی بیرون رفتیم باهم چجوری باشم پرحرف کم حرف

هنو سر قرار نرفتیم

پیام نمیدم تا خودش بده ک احساس راحتی کنه خوبه؟ 

من خودمم درون‌گرام گاهی اوکیم و کلی حرف میزنم گاهی نه در حد چند کلمه فقط جواب میدم 

من خودم برونگرام 

ولی خجالتی ام تو جمعا ساکتم وای با ادمایی ک راحتم خیلی پرحرفمو شیطون