2777
2789
بعضیا مدرکشون با رشوه گرفتن فک کنم اخه سه تا مطب رفتم😑😑😑😑

منم چند جا دکتر رفتم

ولی پیش یه متخصص پوست رفتم و این هارو به من گفت 

ولی فکر کردم داره اشتباه میکنه

بعد دوباره پیش یه متخصص دیگه رفتم اونم بهم گفت درمان داره

حتما پیش دکتر های مطرح برو 

چون هرکسی دستگاه های مُدرن و سواد کافی نداره!

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی

لایه برداری کن پوستتو با لیفهای لوفا یا یه لیف که کمی زبر باشه ولی جوری نباشه که پوستت رو زخم کنی هااا😁 بعد حمام هم حتما لوسیون بزن ترکهاتو از بین نمیبره ولی به مرور کمرنگ تر و یکدست تر میشه پوستت

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو اعتماد بنفسم اثرگذاشته

یه متخصص خوب برو شما انقد برات مهمه .حتما خوب میشه. 

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤
فقط عذا نحوردم وورزش نکردم روغن نارگیل میزدم الان چن ساله ایجورم سنمم ۲۱هس ..کرم گیاهی میزنم ببینم چ ...

دیگه گیاهی هیچ کاری نمیکنه برو پبش، متخصص اما یادت باشه برای جلو گیری از افتادگی و. ترک همراه رژیم ورزش کن

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
دیگه گیاهی هیچ کاری نمیکنه برو پبش، متخصص اما یادت باشه برای جلو گیری از افتادگی و. ترک همراه رژیم و ...

حتما مبرم چون خیلی حساسم...دیگ شد درس عبرتم یهویی جلو نرم..ولی شنیدی میگن‌ از هرچی بدت بیاد سرت میاد دقیقا همینم

حتما مبرم چون خیلی حساسم...دیگ شد درس عبرتم یهویی جلو نرم..ولی شنیدی میگن‌ از هرچی بدت بیاد سرت میاد ...

بیخیال باش، زیاد واست مهم نباسه طبیعت بدن اینه اگه اینم نسه فردا پس فردا حامله شدی ترک میخوره

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما