2777
2789
متاسفانه بدم‌مباد😂

طبیعت بدن همینه و اکثرا دارن‌.حتی مردا هم ترک پوستی دارن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

وا 

کدوم دکتری بهت گفته کاریش نمیشه کرد😐؟!

پیش یه دکتر بدی رفتی 

یه عالمه روش درمان داره

اولش یک روغن هست به اسم Bio_oil

از این استفاده کنی خیلی بهتر میشه البته اگه رنگ ترک هات بنفش یا حالا هر رنگی بجز سفید باشه ، باید استفاده کنی تا ترک هات سفید بشن 

بعد برو لیزر مخصوص ترک که ۷۵ درصد لکه هات ازبین میرن!

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا  کدوم دکتری بهت گفته کاریش نمیشه کرد😐؟! پیش یه دکتر بدی رفتی  یه عالمه روش درمان دا ...

واقعا من ترک هام سفید هست از چهارتا دکتر پرسیدم ممنونم عزیزم یه دکتر خوب پیدا کنم پس

هیچی فقط گدر زمانمن بخاطرحاملگیم شکمم داشت کم کم کم شدچندروزقبل متوجه شدم فقط دوسه تاخط هست هیچیم نزدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گفتن برای ترک‌های قرمز لیزر جواب میده ترک سفید نمیشه

نه اشتباه کردن

هم برای ترک های قرمز لیز هست و هم برای سفید که لیزر برای ترک های قرمز خیلییی دردناکه که اوصلا پزشک ها میگن بمونید که سفید بشه ، بعد بیاید لیزر

و ما در آغوش خدا دوباره جوانه خواهیم زد #زن_زندگی_آزادی
دکتر متخصص پوست وزیبایی هست

میدونی یه مستند دیدم در مورد همین ترک های بارداری . همه راهها رو امتحان کردن روغن مالی و.....فقط لیزر جواب داد. اونم برای هر ترک چندین جلسه باید بری.خیلی دیر خوب میشه . اگه دکتر گفته  خوب نمیشه پس هیچی دیگه.

خدایا بابت همه چیزهایی که به صلاحم نبودونشد شکرت🙏🙏🙏  حتی اگه گریه کردم😭 حتی اگه غر زدم 😩حتی اگه ازت شاکی شدم😤