2777
2789
عنوان

رفتار درست بعد از کات کردن

406 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

من یه دوستی دارم که هر وقت کارم داره حوصله ش سر می ره یا پول می خواد سراغم و می گیره

دیروز سر این رفتاراش بهش اعتراض کردم و متاسفانه دعوامون شد.

می خواستم بدونم الان چه عکس العملی نشون بدم درسته؟

دیلیت اکانت کنم؟ شماره ش و پاک کنم؟ بلاکش کنم؟ کلا عکس العملی نشون ندم؟

مطمئنم اون شماره م و هیچ وقت پاک نمی کنه 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

منم از این دوستا زیاد دارم. یکیشون بود دقیقا هرموقع پول میخواست یا کارم داشت پیداش میشد منم آخرین بار ک زنگ زد جوابشو ندادم و بعد چن روز ک پیام داد غیرمستقیم گفتم ک اینجوری هستی و دیگه بعد اون کارش ندارم. زنگ هم بزنه دیگه ج نمیدم. متنفرم از آدمای منفعت طلب. یکی از دوستای دیگم ی شهر دیگس هرموقع میرم خونه خاله تا میفهمه اومدم زنگ میزنه ک بیا بریم با ماشین دور دور یا منو ببر فلان جا ولی ب جز این مواقع اصلا ی بار هم زنگ و پیام نمیده حالمو بپرسه منم دیگه هرموقع میرم اونجا میگه بیا بهونه میارم نمیرم. ولی در عوض واسه دوستایی ک خوبن همه کاری میکنم ولی اینا ارزش ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این دوستا زیاد دارم. یکیشون بود دقیقا هرموقع پول میخواست یا کارم داشت پیداش میشد منم آخرین با ...

اینم دقیقا همینه

مطمئنم با هزار تا دختر دیگه هم صحبت می کنه و احوال پرسی می کنه ولی به من که می رسه فقط سوار من می شه.

منم خب روراستم و معمولا مشکلاتم و با بقیه درمیون می زارم.با این هم روراست گفتم این مشکل و باهات دارم.ولی یهو وحشی شد بهم پرید هر چی خواست گفت.مطمئن هم هستم به خاطر منافع خودش شماره م و پاک نمی کنه.نگه می داره برای روز مبادا که دوباره آبا از آسیاب افتاد دوباره کولی بگیره.

اینم دقیقا همینه مطمئنم با هزار تا دختر دیگه هم صحبت می کنه و احوال پرسی می کنه ولی به من که می رسه ...

زنگ زد ج نده. اگه ی جای زندگیم بفهمم کسی قصدش سواستفاده هست سریع میزارمش کنار.یکی از دوستامم فهمیده بود دوس پسرم خیلی مایه داره میخواست ارتباط بگیره باهاش ک دوس پسرم متوجه شده بود بهم میگفت دوستت دختر خوبی نیس نباید باهاش بری بیرون خودمم  قطع رابطه کردم. تو این دوره دوست خوب خیلی کم پیدا میشه.

زنگ زد ج نده. اگه ی جای زندگیم بفهمم کسی قصدش سواستفاده هست سریع میزارمش کنار.یکی از دوستامم فهمیده ...

کار خوبی می کنی.من هنوز هم رها کردن بلد نیستم و خیلی فرصت می دم.این چندین بار این بلا رو سرم آورده.