2777
2789

رفیق باز نیست ولی من بدم میاد مجردی بره خونه دوستاش ک زنشون خونه ان

ی بار تو دوران عقد رفته بود نشسته بودن ولی ب دروغ ب من گفت زنش نبود ک من فهمیدم

دیروز دوباره میخواست بره خونه دوستش دیگه این بار باهم دعوامون شد شدید

میگه تو حق نداری بهم بگی چیکار کنم چیکار نکنم تو چیکاره منی ک برام تعیین تکلیف میکنی

ناراحتی برو خونه بابات😞

کلا  ی ماهه عروسی کردیم 

جیگرم اتیش گرفته😭 

میگه فقط تویی ک با این قضیه مشکل داری بقیه ندارن

واقعا من اشتباه میکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینکار درستی نیس... اون مردیم که دوستشو با وجود زنش میاره خونه مخش تاب داره... والا من هرچی دیدم و هروقت کسی خواسته رفت و آمد کنه متهل که بودن بازن و بچه میومدن مجردی تو خونه نمیومدم خودشون یه تایمی میرن بیرون یا باشگاه یا تفزیح 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

باهاش برو وگرنه دوست همسر من چند بار برای کاری

تاشهر ما اومد به اندازه چندساعت اومد خونه ما منم پذیرایی کردم رفتم تو اتاق که راحت باشن چیز خاصی نبود 

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
خو بره چی میشه ؟ مگه ۷_۸ ساعت میشینه ؟

خوب چی میشه داره میره خانمش رو هم ببره؟اگه کلا مجردی برن حرف شما درسته وگرنه دلیلی نداره ایشون تنها بره

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.