2777
2789
این اگ عقد کنه دیگ طلاق نمیگیره

میدونم ولی ته قلبم میگه یه اتفاقی میافته عین معجزه 

من خوابام خیلی درستن قبل از این اتفاق ۲روز قبلش خواب دیدم انگار روی یه بلندی بودم یه شیر نر از کنارم رد شد انگار خسته بود رفت نشست از دور دیدم دو تا دود انگار از خونه بود از دودکش میومد بیرون سبز خیلی روشن بود هر چقدر میخوام معنیش کنم نمیشه 

میدونم ولی ته قلبم میگه یه اتفاقی میافته عین معجزه  من خوابام خیلی درستن قبل از این اتفاق ۲روز ...

یه مرد خسته ی کوفتههه تنبل که همش خوابش میاد گیرت میاد😂😂😂

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در مورد خودم درسته  در مورد اطرافیانم همبنطور مرگ کسی رو حتی سقط شدن بچش ... تو خواب میبینم ...

منم مرگ اطرافیانمو چند قبل میبینم

و اینو دوست ندارم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
نه یه دشمن که خسته میشه اما دود تعابیر مختلفی داره خیلی خواب عجیبی بود 

پسزه میتونه با پافشاری راضیشون کنه اما ممکنه بعد ازدواج خیلی مشگلات داشته باشی برا ی مدت 

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
خدا نخواد هر چقدر ما تلاش کنیم نمیشه  ایشالا که خدا برای من بخواد

اره اول بده دست خدا دوم خودتم تلاشتو بکن

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
من با مشکلات کنار میام فقط میخوام دختر عموش که عاشقشه بره کنارررر همه پشت اونن

نباید میدونو خالی کنی