2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم قرص میخورد مرتب افتاد رولکه فکر کرده پریودمیشه دیروزیهوو خونریزی شدید داشته ویه چیزی ازش افتا ...

عزیزم انشاالله که زودتر حالش خوب میشه.سقط و بارداری ناموفق... تجربه خیلی بدیه خدا برا هیچکس نیاره

خداروشکر که بارداری موفقی داشته خیلی خوشحال شدم..منم یکم شونم درد میکنه میترسم دوباره تکرار بشه

نه نترس ولی مراقبت کن سابقه داری دیگه خواهرمم وقتی بعدش باردار شد زود رفت چک کرد ک خارج از رحم نباشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

عزیزم دلیل خارج رحمی رو نمیشه دقیق گفت عوامل زیادی موثره، مثل سن بالای خانم، ضعف تخمک یا اسپرم ، چسبندگی لوله رحم که خودش علل مختلفی داره، عفونت های ویروسی ، مصرف دخانیات مادر یا پدر که خودش ممکنه باعث ضعف تخمک یا اسپرم بشه، و یا حتی میتونه بی دلیل باشه، یعنی دلیل ضعف تخمک مشخص نشه

من یه بارداری خارج رحمی داشتم

امکان بارداری مجدد هست اما درصد خارج رحمی مجدد، در ماهایی که یه بار خارج رحمی باردار شدیم، بیست و پنج درصد بیشتره

سعی کن هر چی دکترت میگه انجام بدی، و تو همون تایمی که اجازه میده مجدد اقدام کنی

دکتر به من قرص تقویت تخمک اوبوست داد اما متاسفانه فعلا همسرم از بچه دار شدن پشیمون شده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
نه نترس ولی مراقبت کن سابقه داری دیگه خواهرمم وقتی بعدش باردار شد زود رفت چک کرد ک خارج از رحم نباشه

فردا پنج هفته و دو روزمه میترسم زود باشه برم سونو چیزی نبینه از طرفی هم میخام مطمئن بشم نمیدونم چیکار کنم.خاهرت چ کارایی انجام داد عزیزم

عزیزم دلیل خارج رحمی رو نمیشه دقیق گفت عوامل زیادی موثره، مثل سن بالای خانم، ضعف تخمک یا اسپرم ، چسب ...

عزیزم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشیم تجربه تلخی واقعا من سنم زیاد نیس ۲۰سالمه بقیه چیزام فک نکنم باشه من ۲۴ساعت بعد رابطه ک زمان تخمک گذاری هم بود قرصو خوردم ک بعد ده روز ب خونریزی افتادم.

فردا پنج هفته و دو روزمه میترسم زود باشه برم سونو چیزی نبینه از طرفی هم میخام مطمئن بشم نمیدونم چیکا ...

دو بار بعد از ۲۴ ساعت آزمایش بتا بده اگ عدد بتا دوبرابر شده باشه یعنی بارداریت درسته

خواهر منم بعد از اینک فهمید بارداره رفت سونو چیزی ندید با آزمایش فهمید ک خارج از رحم نیست