2777
2789
بعدچیشد بعدخونریزی

۶روز خونریزی داشتم بعدش ک قطع میشد لکه بینی بود ک دوباره سر موعد پریودم خونریزی داشتم چون مسافرت بودم نتونسم زودتر اقدام کنم بعد ک رفتم سونو تشخیص دادن ولی چون خونریزی داشتم خودش بدون دارو تموم شد

عزیزم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشیم تجربه تلخی واقعا من سنم زیاد نیس ۲۰سالمه بقیه چیزام فک ن ...

اللان مجدد حامله این؟ ایشالا که خدا بهتون یه بچه سالم بده، ممنونم عزیزم از دعای قشنگت امیدوارم منم باردار بشم و یه بارداری سالم رو تجربه کنم من سی و هشت سالمه، و اهل قرص نیستم اصلا اما هم سنم بالا بود هم یه زمانی خیلی قلیون میکشیدم با همسرم، همسرم مشکلی نداشت ، دکتر به من گفت اینا موثره اما دلیل قطعی نیست، متاسفانه من بعد از سقط خارج رحمی یکی از لوله هام مسدود شد و دکتر گفت باید طبیعی اقدام کنی اما اگر مجدد خارج رحمی بشه باید لوله مسدود رو با وجود تخمدان سالم خارج کنیم تا امکان بارداری خارج رحمی رو صفر کنیم

خودمو سپردم به خدا ایشالا هرچی خیره برامون پیش بیاد

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللان مجدد حامله این؟ ایشالا که خدا بهتون یه بچه سالم بده، ممنونم عزیزم از دعای قشنگت امیدوارم منم ب ...

ممنونم عزیزم انشالله که بارداری سالمی تجربه میکنیم توکلمون فقط باید ب خدا باشه.اره منم الان تازه پنج هفتمه ولی کلی استرس دارم تا برم سونو خیالم راحت بشه .دکترت نگف عکس رنگی بندازی واسه برطرف شدن مسدودیت لولت؟؟چجوری فهمیدی مسدود شده

ممنونم عزیزم انشالله که بارداری سالمی تجربه میکنیم توکلمون فقط باید ب خدا باشه.اره منم الان تازه پنج ...

عککس رنگی گرفتم و فهمیدم کاملا مسدود شده نه با عکس رنگی باز نشد

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
ممنونم عزیزم انشالله که بارداری سالمی تجربه میکنیم توکلمون فقط باید ب خدا باشه.اره منم الان تازه پنج ...

اییشالا که زود زود ببینیش و خیالت راحت شه

تورو خدا ب منم کمک کنید التماس میکنم من رابطه بدون دخول و سطحی داشتم قرص خوردم اورژانسی و بعد ۶ روز عادی پریود شدم و ۷ روز کشید ولی بعدش درد شکم و کمر و شونه دارم میترسم ممکنه حاملگی خارج رحم باشه یا ن وجود نداره؟