2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا عاشق شدم وای

168 بازدید | 12 پست

هر چقد مقاومت میکنم نیمشه 

من کنکورم تموم شده عاشق مشاورم شدم از قبل از اینکه مشاورم بشه 

این پسر خیلیییی با من راحته همه از اخلاقش مینالن از داد زدناش ولی هیچ وقت سرم داد نزد حتی یه بار فقط عصبی شد سرشو انداخت پایین سکوت کزد وقتی حالش اوکی شد باهام حرف زد 

امشب زنگ زده بود راهنماییم کنه رتبم شده 13 هزار گفت پزشکی تعهدی میارم و شرایطشو داشت میگفت بهم و تبریک گفت 

چقد این پسر راحته بار ذوم زنگش زدم داشت شام می‌خورد من هی میگفتم ممنون متوجه شدم حله باز اون دل نمی‌کرد همش توضیح می‌داد در صورتی که انقدم لازم نبود کلی به حرفام گوش داد خیلی خوبه 

من از مزدا بدم میاد ولی اولین باره میتونم تو ذهنم خودمو کنار یه مردی تصور کنم و چندشم نشه

دعام کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورو حذف کن احساس هاتو تو سن شرایط الانت وگرنه آسییب میبینی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا حس میکنم فقط تحملت می‌کنه 😅😅

اما کسی که تحملت کنه کلا زنگ نمیزد عین مشاور های دوستام 

یا کسی که بخواد تحملت کنه سرشو کج نمیکنه دستشو بذاره زیر چونش نگات کنه لبخند بزنه 

مرحله ای که خیلی از دخترا باهاش روبه‌رو میشن اگه مشاورشون مرد باشه عاشق شدنه... 

بیخیال بابا توجه نکن خودتم گول نزن و درگیر نکن 

ذوقتو نمیخوام کور کنم اما مشاوره و چون توی شغلش باید از مراجعنیش حمایت کنه و راهنماییش کنه و دخترا هم کلا مهرطلبن و از مردای حامی خوششون میاد عاشق میشن 

در صورتی که این حامی بودن جزوی از شغل اون آدمه و بیانگر احساسات شخصیش نیست 

خیلی به این احساسات اهمیت نده 

چون تو الان بهش احساس علاقه داری هر رفتار اونو به یه معنی میبینی وگرنه اگه چیزی بود مستقیم میومد بهت میگفت دوستت دارم بیا آشنا بشیم. وگرنه وقت گذاشتن و داد نزدن و فلان چیزی نیست که بخوای به تفسیر بگیری 

در کل امیدوارم احساساتو الکی درگیر نکنی و آرامش فکری داشته باشی 🤍

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

حواست به مردا باشه .ساده نباش اونا خیلی زیرک هستن و وقتی بخوان کسی رو جذب کنن دقیقا همین میشن ولی ممکنه واقعیت چیز دیگه باشن . وقتی میبینی انقدر بی اعصابه که دیگران ازش میترسن یعنی خود واقعیش اینه و داره برات فیلم بازی میکنه.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
مرحله ای که خیلی از دخترا باهاش روبه‌رو میشن اگه مشاورشون مرد باشه عاشق شدنه... بیخیال بابا توجه نکن ...

مرسی قشنگم منم هم نظرم باهات فقط با خودم گفتم شاید منتظره کامل جواب انتخاب رشته هم بیاد بعد بگه بهم که مزاحم درسم نشه

حواست به مردا باشه .ساده نباش اونا خیلی زیرک هستن و وقتی بخوان کسی رو جذب کنن دقیقا همین میشن ولی مم ...

آره به چشمم دیدم داشت سر یکی داد میزد از اتاق اومد بیرون من اونجا بودم خندش گرفت خجالت کشید 

آره به چشمم دیدم داشت سر یکی داد میزد از اتاق اومد بیرون من اونجا بودم خندش گرفت خجالت کشید

پس حداقل بیشتر بشناسش و از من اینو داشته باش که خود واقعیش همونه .موقعی که داری بهش فکر میکنی ببین میتونی تحمل کنی چنین چیزی رو . مردا زبون بازن ،با زبون کارشون رو پیش میبرن.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
پس حداقل بیشتر بشناسش و از من اینو داشته باش که خود واقعیش همونه .موقعی که داری بهش فکر میکنی ببین م ...

راس میگی واقعا 

واقعا نمیدونم 

کاش حداقل بیاد جلو بعد از انتخاب رشته و تو دانشگاه بیشتر بشناسمش دعام کن