2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم پول مشخصی هر ماه بهم بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 60 پست
واقعااا خوشبحالت خدا روزیتون زیاد کنه خواهر زندگی شما ارزوی خیلیاست از جمله خودم که شاید باورت نشه ب ...

عزیزم منم سختی زیاد کشیدم و سختی های خودم رو دارم.. سالها درس خوندم با رتبه اول دانشگاه ولی شوهرم گفت اول بشین بچه داری کن بعدا برو سرکار…البته بیشتر توافق کردیم نه اجبار…  همه دوستام الان به جایی رسیدن من خونه داری میکنم شوهرم خودش میدونه که من از موقعیتم گذشت کردم.. عزیزم توروخدا زندگی خودت رو مقایسه نکن با یک حرفی که من اینجا زدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر عزیزم؟

دیگه وقتی همیشه پول میده واقعا نیازی نیست ماهانه هم بده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
پس بهش بگو بی وجدان ! تورم و چند درصد حساب کردی که انقدر کم بهم حقوق میدی ! الان خط فقر و پایه حقوق ...

آره واقعاً... نمیدونم این همه سال خواب بودم ، اینقدر تاپیک احع به این موضوع  دیدم به خودم اومدم ... نمیدونم چرا صدام در نمیومد .. 

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
عزیزم منم سختی زیاد کشیدم و سختی های خودم رو دارم.. سالها درس خوندم با رتبه اول دانشگاه ولی شوهرم گف ...

نه عزیزم مقایسه نکردم میدونم هرکی مشکلات خودش داره منم زندگیم داغونه ولی خداروشکر میگذره  الهی هرچی از خدا بخوای بهترینشو بهت بده و فقط خوشی و خوشبختی ببینی 🤲

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
پول طلا نمیده میگه طلا داری هر چند وقت یکبار مناسبتی باشه و وضعش خوب باشه یه تیکه میخره… ولی من دوست ...

بهش همینو بگو .... برای دخترت

شوهر بدی به نظر نمیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهش همینو بگو .... برای دخترت شوهر بدی به نظر نمیاد

عزیزم دو‌کلمه حرف باهاش نمیتونم بزنم.. شریغ قاطی میکنه..دعوامون بشه صدسال نمیاد بگه چته؟  ضمنا ۴ تا خواهر داره که حسابی تلافی میکنن برام

برام جالب نیست اینکارو باهاش کنم 

خب بعد بهش بگو مثلا ماهی ۵ تومن بزن به کارت خودت بعد بگو اینقدر زدم بکارتم. شما اول ببین ماهی چقدر نیاز داری چقدر میخوای پس انداز کنی همونقدر بزن به کارت خودت بهدم بهش بگو اگه گفت زیاد زدی کمترش کن ولی ماهی دوبار بزن.

نه عزیزم مقایسه نکردم میدونم هرکی مشکلات خودش داره منم زندگیم داغونه ولی خداروشکر میگذره  الهی ...

همچنین برای شما عزیزم… دعا میکنم بهترینها رو خدا جلوی راه خودت و بچه ت بذاره… انقدر خدا به بچه ت ببخشه که به بالا بالاها برسه 

عزیزم دو‌کلمه حرف باهاش نمیتونم بزنم.. شریغ قاطی میکنه..دعوامون بشه صدسال نمیاد بگه چته؟  ضمنا ...

حتی وقتی خوبید با هم ؟

مثلا اگر خودت طلا از بچگیت داشتی 

اینجور خاطره ها رو بگو

کلا کار خوبی میخوای بکنی که برای دخترت از الان طلا بخری

از تعریفات فکر کردم مرد به فکر خونواده و رفاهتون هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتی وقتی خوبید با هم ؟ مثلا اگر خودت طلا از بچگیت داشتی  اینجور خاطره ها رو بگو کلا کار خوبی ...

بله وقتی خوبیم هم جرأت دو کلمه حرف زدن ندارم… قشقرق به پا میکنه…از سر شراکتش با شوهر خواهرش هر روز بینمون بحث بود تازگیها دیگه حرف نمیزنم باهاش ولی خودخوری میکنم… افسردگی هم گرفتم