خانما من مشکل پول گرفتن و خرید کردن از طرف شوهرم ندارم.هر وقت بگم پول بریز برام ۳-۴ تومن میریزه. خرید اینترنتی هم کنم شماره کارت اونرو میزنم و خریدامو انجام میدم. خرید شامل وسایل و لباس و آرایشگاه و … برای خودم و بچه هام هست. شامل خرید خونه و مواد غذایی نمیشه. اونارو خودش جداگانه میخره.اصلنم ازم نمیپرسه چی خرج کردی؟ چقدر تو حسابت داری. بعضی وقتا هم با هم بیرونیم میگم کارتتو بده برای خودم یا بچه ها خرید دارم. اما چندبار گفتم درماه یک مقدار مشخص برای خودم بریز هی میگه چه فرقی میکنه تو که هر وقت پول بخوای بهت میدم. امامن بلد نیستم پول اضافه تر از نیازم بگیرم اینجوری هم پول بگیرم نمیتونم چیزی پس انداز کنم. دوست دارم پس انداز کنم برای خودم طلایی چیزی بخرم. چی بگم که شوهرم رو راضی کنم مقدار مشخص هر ماه برام بریزه؟
واقعااا خوشبحالت خدا روزیتون زیاد کنه خواهر زندگی شما ارزوی خیلیاست از جمله خودم که شاید باورت نشه ب ...
عزیزم منم سختی زیاد کشیدم و سختی های خودم رو دارم.. سالها درس خوندم با رتبه اول دانشگاه ولی شوهرم گفت اول بشین بچه داری کن بعدا برو سرکار…البته بیشتر توافق کردیم نه اجبار… همه دوستام الان به جایی رسیدن من خونه داری میکنم شوهرم خودش میدونه که من از موقعیتم گذشت کردم.. عزیزم توروخدا زندگی خودت رو مقایسه نکن با یک حرفی که من اینجا زدم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم سختی زیاد کشیدم و سختی های خودم رو دارم.. سالها درس خوندم با رتبه اول دانشگاه ولی شوهرم گف ...
نه عزیزم مقایسه نکردم میدونم هرکی مشکلات خودش داره منم زندگیم داغونه ولی خداروشکر میگذره الهی هرچی از خدا بخوای بهترینشو بهت بده و فقط خوشی و خوشبختی ببینی 🤲
پول طلا نمیده میگه طلا داری هر چند وقت یکبار مناسبتی باشه و وضعش خوب باشه یه تیکه میخره… ولی من دوست ...
بهش همینو بگو .... برای دخترت
شوهر بدی به نظر نمیاد
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خب بعد بهش بگو مثلا ماهی ۵ تومن بزن به کارت خودت بعد بگو اینقدر زدم بکارتم. شما اول ببین ماهی چقدر نیاز داری چقدر میخوای پس انداز کنی همونقدر بزن به کارت خودت بهدم بهش بگو اگه گفت زیاد زدی کمترش کن ولی ماهی دوبار بزن.
کلا کار خوبی میخوای بکنی که برای دخترت از الان طلا بخری
از تعریفات فکر کردم مرد به فکر خونواده و رفاهتون هست
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
حتی وقتی خوبید با هم ؟ مثلا اگر خودت طلا از بچگیت داشتی اینجور خاطره ها رو بگو کلا کار خوبی ...
بله وقتی خوبیم هم جرأت دو کلمه حرف زدن ندارم… قشقرق به پا میکنه…از سر شراکتش با شوهر خواهرش هر روز بینمون بحث بود تازگیها دیگه حرف نمیزنم باهاش ولی خودخوری میکنم… افسردگی هم گرفتم