2777
2789

من قرص پردنیزولون پنج توی بارداریم بخاطر مشکل پوستی پمفیگویید بارداری گرفته بودم مصرف میکردم روزی پنج تا . تا آخر بارداریم به روزی چهار تا رسید دوتا صبح و‌دوتا شب

بعد که زایمان کردم دکتر پوستم‌گفت هفته ای نصفی کم کنم . منم بچم زردی داره شوهرم می‌گفت سیستم ایمنی بدنشو ضعیف کرده خوب نمیشه الان چهل روز از زایمانم میگذره .‌بچم هنوز زردیش خوب نشده . دیگه هر سه چهار روز یه بار نصفی کم کردم و آخرش هم هر دو روز یه بار کم کردم. بعد پا دردم شروع شد فکر‌ میکردم به خاطر سردی میخورم و تازه زایمان کردم و هوا سرد شده . بعد خواهرم گفت نکنه از کورتونه قطع کردی؟ به دکتر پوستم‌پیام‌دادم گفت باید بری دکتر روماتولوژی ... حالا نمی‌دونم از عوارضش هست تا چند وقت می مونه و باید چیکار کنم کسی میدونه؟؟؟ 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کورتون رو باید باقرص کلسیم بخوری منم اینجوری شدم قرص یا شربت کلسبم بخر بخور اگه خوب نشدی حتما برو دکتر وقتی کوتورن میخوری باید هم کلسبم بخوری هم وتامین دی هم جوشان سی

عزیزم خوب شیر خودتو نده بهش

دیگه الان قطع کردم کورتون رو ... دکترم نگفت شیرمو بهش ندم . منم میدادم بعدشم نامنظم قطع کردم کورتون رو الان درگیر عوارضش شدم نمی‌دونم آسیب‌ش دائمیه یا موقت ؟؟ خیلی میترسم 

دیگه الان قطع کردم کورتون رو ... دکترم نگفت شیرمو بهش ندم . منم میدادم بعدشم نامنظم قطع کردم کورتون ...

اخه سرخود ک دارو قط نمیکنن برو روماتولوژی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
خیلی عوارض داره پوکی استخوان یکی از عوارضش هست که اصولا با کلسیم تجویز میشه بعد خیلی مصرف کردید واقع ...

آره‌بدنم کهیر زده بود و تاول داشتم روی شکم و دستم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر‌پوستم‌میگفت‌ اگر کورتون نخوری برای جنین بیشتر ضرر داره 😓

بله عزیزم

وای خدا من همیشه اطلاعاتم بالا بوده رلجع ب دارو ها و ...ی مدته بخاطر وسواس فکری دنبال نمیکنم‌عوارض و غیره رو

دکتر برای بچه م‌مینویسه ،وقتایی ک حالش خرابه 

اسم والرژی داره وقتی سرما بخوره کارمون زارا

وای خدا من همیشه اطلاعاتم بالا بوده رلجع ب دارو ها و ...ی مدته بخاطر وسواس فکری دنبال نمیکنم‌عوارض و ...

وای نده به بچه ... اسم و آلرژی داروهای دیگه ای هم براشون هست . پردنیزولون برای بچه ها باعث مهار شدن رشدشون میشه و عوارض دیگه ای هم داره 

چی میشه میدونید ؟؟ تا فردا از استرس داغون میشم 😓

چیزی نیست فقط کلسیم مصرف کن چون استفاده طولانی مدت از کورتون پوکی استخوان میاره

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍