2777
2789
عنوان

کی اینجا پردنیزولون مصرف می‌کنه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 19568 بازدید | 33 پست
چیزی نیست فقط کلسیم مصرف کن چون استفاده طولانی مدت از کورتون پوکی استخوان میاره

بله من همراه پردنیزولون سوپراکل هم می‌خوردم و می خورم هنوز ... هر روز یکی میخورم . پس طبیعیه این درد مفاصل ؟ میترسم روماتیسم گرفته باشم 😭

وای نده به بچه ... اسم و آلرژی داروهای دیگه ای هم براشون هست . پردنیزولون برای بچه ها باعث مهار شدن ...

گفتم ک درحد بستری میشه و اجبارا این دارو رو میدن

وگرنه منم دوس ندارم گلمک کلا دارو بدم

😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من همراه پردنیزولون سوپراکل هم می‌خوردم و می خورم هنوز ... هر روز یکی میخورم . پس طبیعیه این درد ...

عزیزم اخرش باید آزمایش بدی،ولی بیشتر عوارض داروعه ک قط کردی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
گفتم ک درحد بستری میشه و اجبارا این دارو رو میدن وگرنه منم دوس ندارم گلمک کلا دارو بدم 😔

عزیزم ...‌‌‌‌‌‌‌حتما با چندتا دکتر دیگه هم مشورت کن ببین اگر واقعا راهی نداره دیگه مجبوری ... خدا کمک می‌کنه ان شاالله 

عزیزم اخرش باید آزمایش بدی،ولی بیشتر عوارض داروعه ک قط کردی

این‌عوارضش ماندگاره؟ یا رفع میشه ؟ 

یعنی احتمال اینکه بخاطر قطع کردن کورتون روماتیسم بگیرم هست یا نه ؟ 😓

آره‌بدنم کهیر زده بود و تاول داشتم روی شکم و دستم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر‌پوستم‌میگفت‌ اگر ...

یکم دقت میکردی علت کهیر رو پیدا میکردی با رژیم غذای خوب میشدی من خودم نه سال درگیر کهیر بودم رفتم کلینیک تب سنتی لا یکبار حجامت عام و ۴۰ روز رژیم خوب شدم تازه من کل بدنم حتی پلک چشمم میزد چرا با خودتون این کارا رو میکنید میدونی کورتون چقدر عوارض داره قطع کردن ناگهانی چقدر خطرناک هست .از دکتر واقعا تعجب میکنم چطور براتون تجویز کرده .

ترک قشقایی 
یکم دقت میکردی علت کهیر رو پیدا میکردی با رژیم غذای خوب میشدی من خودم نه سال درگیر کهیر بودم رفتم کل ...

سلام عزیزم میشه بگید کدوم کلینیک رفتید ‌‌‌‌‌منم ی سال و نیمه بیماری پوستی گرفتم علاج نداره انگار داغون شدم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سلام عزیزم میشه بگید کدوم کلینیک رفتید ‌‌‌‌‌منم ی سال و نیمه بیماری پوستی گرفتم علاج نداره انگار داغ ...

عریزم من فقط رفتم حجامت کردم وقتی دیدم چقدر فواید داره الان هرسال حجامت میکنم یکم در مورد حجامت مطالعه کن از ۱۵ اسفند تا آبان بهترین زمان حجامت هست در فصل سرما توصیه نمیشه .

ترک قشقایی 
عریزم من فقط رفتم حجامت کردم وقتی دیدم چقدر فواید داره الان هرسال حجامت میکنم یکم در مورد حجامت مطال ...

منم حجامت زیاد کردم ولی خوب نشدم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
مشکلتون چیه عزیزم الان ؟ 

من روماتیسم نیمه فعال گرفته بودم از داروی طب سنتی که سفارش دادم استفاده کردم جای مطمئن بود خدا رو شکر بعد از تقریبا دو هفته کاملا علائمم بهبود پیدا کرد و خوب شدم تا الآنم اگر سردیجات مصرف نکنم خاموش می مونه . ولی اگر یه کم سردیجات مثل شیر گاو و ماست و برنج خالی زیاد بخورم دوباره استخوانم درد میگیره که بلافاصله ده تا خرما میخورم تا ادامه پیدا نکنه 

من روماتیسم نیمه فعال گرفته بودم از داروی طب سنتی که سفارش دادم استفاده کردم جای مطمئن بود خدا رو شک ...

سلام عزیزم

میشه لطفا جایی که ازش داروی سنتی رو گرفتین معرفی کنین.. سپاس

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀