2777
2789

برای اینکه یک زایمان و بارداری ایده آل و بی دغدغه داشته باشم. هزینه کلی چقدر میشه حدودا

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

دوست عزیز بستگی به توقعات و استانداردات داره خب 

و همچنین توانایی مالیت

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال بود فک کنم...توی تلگرام پست گذاشته بودن از‌اولین اقدام برای بارداری تا  یک سالگی نوزاد ...

من هنوز به اقدام نرسیده فقط تصمیم گرفتم یه تومن تا الان هزینه کردم😄

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
ممکنه بیمارستان دولتی زایمان کنه عزیزم

سزارین بیمارستان دولتی با خصوصی فرق میکنه عزیزم؟ 

۵۰ تومن بزار کنار

برای تولد دخترخالم ۶ سال پیش حدودا ۳۵ اینا هزینه کردن حالا خودت حساب کن البته میشد گفت توقعاتشون متوسط رو به بالا بود ن خیلی لاکچری نه معمولی 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

من قبل بارداریم کار خاصی نکردم 

چون خدا خواست باردار شدم

ولی الان ماهی ۱۰۰ویزیت میدم

حدود۴۰۰الی ۵۰۰دارو

تا الان حدود ۳تومن آزامایش و سنو

ماهای آخر تعداد ویزیت بیشتر میشه

هنوز سونو و آزمایشم دارم

بیمارستانم میخوام برم خصوصی خیریه هزینه سزارینش حدود ۸تومنه

یسری خرجای ریز دیگم هست یادم نمیاد

خرجای بچه و وسایل بچه جدان هنوز نمیدونم 

به نظر من که خرج اضافه خوب نیست و تاثیریم تو سلامتی بچه و عقل و ... نداره ولی 

هزینه زایمان سزارین  تو بیمارستان خصوصی الان تقریبا 18تا 20

طبیعی 12

دوتا غربارگری هر بار 1میلیون هزینه 

آزمایش اولیه هم 1میلیون 

آزمایش دیگش 600

هر سونو گرافی که میری 300

ویزیت ماه به ماه دکتر هست 

و اگه به مشکل خاصی نخوری وگرنه تکرار هر آزمایش و سونو کلی هزینه داره ولی با یه مدیریت خوب هم میتونی تمام چکاب هاتو بری و هم از هرجا اضافه بزنی همون پولو هزینه خوراک و رسیدگی به خودتو جنین می‌کنی 

من هنوز به اقدام نرسیده فقط تصمیم گرفتم یه تومن تا الان هزینه کردم😄

وای منم یه آزمایش کلی قبل بارداری برام نوشت دکتر خصوصی گفت ۷۰۰, رفتم دولتی ۱۰۰ تومن.منم مثل شما بعد عید می‌خوام برم اقدام ..یه سونو ۲۷۰ ، تازه می‌خوایم بگیم برا همسرمم‌ آزمایش بنویسه که دیگه مطمعن بشیم از سلامتمون..منم همین سوالای شما تو ذهنمه همش😬