2777
2789
عنوان

صفر تا صد هزینه های بارداری و زایمان ایده آل

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشهدم هزینه بیمارستان خصوصی خیلی بالاست ولی من قصد دارم برم دولتی 

اینجا که من میخوام برم خصوصی خیریه هست

ولی خصوصی کامل حدود ۱۲ میلیون هست یکشب بستری اتاق هم عمومی بدون هیچ سرویس دیگه ای

اگه بیشتر بستری بشی یا پمپ درد بخوای یا اتاق خصوصی خیلی تر میشه

دولتی هم خوبه

من دکترم فقط بیمارستان خصوصیه و مناسبترینش همون عسکریه بود

منم سزارینی هستم زایمان اولم دولتی بود

وای منم یه آزمایش کلی قبل بارداری برام نوشت دکتر خصوصی گفت ۷۰۰, رفتم دولتی ۱۰۰ تومن.منم مثل شما بعد ...

کدوم بیمارستان دولتی رفتی عزیزم؟ من خیلی عجله دارم دوس دارم زودی باردار بشم ظرف یکی دو ماه آینده

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
دکتر متخصص هم خوبه آدم زیر نظرش باشه ولی بهداشت ها هم البته اونایی که با انصافا همون کارو انجام میده ...

آره پاپ اسمیر دادم 300 تومن بعد شنیدم مراکز بهداشت رایگان انجام میدن

مراکز بهداشت دیگه چه کارایی انجام میدن بابت بارداری؟ اطلاع دارید؟ 

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
آره پاپ اسمیر دادم 300 تومن بعد شنیدم مراکز بهداشت رایگان انجام میدن مراکز بهداشت دیگه چه کارایی ان ...

جدی رایگانه ؟؟ من پارسال یه پاپ اسمیر انجام دادم نزدیک به  دویست و خورده ای هزینم شد

آره پاپ اسمیر دادم 300 تومن بعد شنیدم مراکز بهداشت رایگان انجام میدن مراکز بهداشت دیگه چه کارایی ان ...

ازمایش هایه قبل بارداری رو انجام میدن من آزمایش علیه اول بارداری مو رفتم شد 800بعد بهداشت گفت ما رایگان انجام میدهیم صدایه قلب جنین و هر موقعی بری می‌شنوی آزمایش علیه لازم رو مینویسند حتی بعضیاشونم غربارگری و قرص کلا کار دکترا دیگه رو انجام میدن قرص آهن و مولتی رایگان میدن

جدی رایگانه ؟؟ من پارسال یه پاپ اسمیر انجام دادم نزدیک به  دویست و خورده ای هزینم شد

اینطور شنیدم. راستی کلاسای بارداری و شیردهی همگانی هست؟ اطلاع ندارید؟ 

اینطور شنیدم. راستی کلاسای بارداری و شیردهی همگانی هست؟ اطلاع ندارید؟ 

اره بهداشت عمومی ولی بعضی از بهداشت ها خصوصیم با اندک هزینه انجام میدن ...هزینه ازمایشا یا رایگانه یا هزینه های خیلی کمه

اره بهداشت عمومی ولی بعضی از بهداشت ها خصوصیم با اندک هزینه انجام میدن ...هزینه ازمایشا یا رایگانه ی ...

عزیزم چه خوبه که انقد اطلاعات داری کاش میتونستم بیشتر از تجربیات استفاده کنم