2777
2789
عنوان

بیاید تا من آروم بشم

567 بازدید | 27 پست

من با شوهرم اختلاف داشتم شوهرم خیلی بد بود پدرم خونه و مغازه بهم داد گفت خیالم راحت باشه من طلاق گرفتم و توی این مدت پدرمو دو عمل مغز ب علت توده بدخیم انجام داد و الان حواس درستی نداره و شیمیدرمانی میشه برادرهام میگن باید خونه و مغازه را پس بدی تا بذاریم بیای خونه و بابا رو ببینی خونه را پس بدم بنظرتون خیلی درمانده شدم چندنفر واسطه فرستادم ولی برادرهای خیرندیده و زناشون خیلی بدجنسن .با اینکه اوضاع مالی خوبی دارن نمیتونن خونع را ب من ببینن . چه کار کنم .. خیلی برادرهام و زنهاشون نفرین می کنم منو از خونه پدرم روندن از تنهایی دارم دق می کنم. سه برادرم متاهل و یک مجرد هست. 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا پس نده بهشون 

برو با داد و بیداد پدرت رو ببین ازشون شده شکایت هم کن

بگو  اگ نذاری بابام رو ببینم آبروتون رو میبرم

حقه خودته وقتی پدرت بهت داده نباید پس بدی ب هیچ عنوان نزار ازت سو استفاده کنند

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

اونا مردن (برادرات)میتونند خرجشونو در بیارند 

تو زنی با شوهرت هم مشکل داری 

تنها و آواره میشی کوتاه نیا

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌