کسی که تبلیغ توش باشه و مبایل بذاره بله حق با شماست
کلا برای رواج خرافات سال هاس ممنوع کردن از سال ۹۳ به بعد عزیز دلم در هر صورت من وظیفه داشتم بهتون بگم عزیز دلم 🌹
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانواده همسرم اذیت می کنن الان دوماهه با بچه ۲۰ ماه خونه بابام هستم
شوهرت پشتت نیست؟حتما یه مشاور برو عزیزم اون بهتر راهنماییت میکنه چیکار کنی با فااال بجای نمیرسی.من خودمم یه مشکلی دارم که نمیدونم چیکار کنم اما یه بنده خدایی بهم گفت برو پیش مشاور راه جلو پات میزاره .خودم فردا میخوام برم شمام حتما برو وقتی نمیدونی چیکار کنی این بهترین راه انشالاا که همه چی حل میشه عزیزم نگراننباش .من خودمم داره زندگیم از هممیپاشه ولی خب امید دارم به خدا تکلیفم مشخص شه
ببینید کسی که اینجا عضو است حتما قوانین رو خوانده که اینجاست
نه عزیزم این همه کاربر تعلیق میشن چون توجه نمیکنن به تاپیک های نی نی یار ۵ خودم پارسال سه ماه قطع شدم اگه تاپیک و تذکراتش خونده بودم قطع نمیشدم در هر صورت من چون دوستتون داشتم گفتم وگرنه میتونستم مثل برخی دوستان گزارش رد کنم ولی تو مرام من نیست وقتی میشه گفتگو کرد موفق باشید
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊