2777
2789
خانواده همسرم  اذیت می کنن  الان دوماهه با بچه ۲۰ ماه خونه بابام هستم

عزیز بجا اینکه سراغ ف ال اینا بری دعا بخون چله ای چیزی بگیر یا سرکتاب باز کن حداقل از قرآنه

تاپیک دروغ فالگیرارو بخون 

روزگار میگرده عین تاس      یروز حکم میکنی یروز التماس            اترسم روزی بمرم دی مرده پرستیش مد ناو😅             گوجینه تونم🥰💖
کسی که تبلیغ توش باشه و مبایل بذاره بله حق با شماست

کلا برای رواج خرافات سال هاس ممنوع کردن  از سال ۹۳ به بعد عزیز دلم در هر صورت من وظیفه داشتم بهتون بگم عزیز دلم  🌹

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم  اذیت می کنن  الان دوماهه با بچه ۲۰ ماه خونه بابام هستم

شوهرت پشتت نیست؟حتما یه مشاور برو عزیزم اون بهتر راهنماییت میکنه چیکار کنی با فااال بجای نمیرسی.من خودمم یه مشکلی دارم که نمیدونم چیکار کنم اما یه بنده خدایی بهم گفت برو پیش مشاور راه جلو پات میزاره .خودم فردا میخوام‌ برم شمام حتما برو وقتی نمیدونی چیکار کنی این بهترین راه انشالاا که همه چی حل میشه عزیزم نگران‌نباش .من خودمم داره زندگیم از هم‌میپاشه ولی خب امید دارم به خدا تکلیفم مشخص شه

عزیز بجا اینکه سراغ ف ال اینا بری دعا بخون چله ای چیزی بگیر یا سرکتاب باز کن حداقل از قرآنه تاپیک د ...

می خوام چله بگیرم

سرکتاب باز کردم گفتن دعا نوشتن 

اینم دیروز گفت مادرشوهرت دعا نوشته 

اهل دعا نیستم ولی خیلی اذیت نیشم 

الان همسرمم از اعصاب زده گوش هاش، گوش هاش گرفته شده و زده به فکش

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

عزیز بجا اینکه سراغ ف ال اینا بری دعا بخون چله ای چیزی بگیر یا سرکتاب باز کن حداقل از قرآنه تاپیک د ...

عزیزم مگه سرکتاب مشکلشو‌حل میکنه؟؟این‌همه گرفتیم کدوم مشکلمونو حا کرد فقط خودت میتونی یکاری کنی 

شوهرت پشتت نیست؟حتما یه مشاور برو عزیزم اون بهتر راهنماییت میکنه چیکار کنی با فااال بجای نمیرسی ...

شوهرم پشتمه و هوامو داره 

ولی قضیه اینه که پولمون رو نمیدن و ما نمی تونیم با این وضع جامعه زندگی کنیم 

به خاطر ندادن پولمون بدهی بالا آوردیم

منم میگم اگه ندین دیگه نمی تونم ادامه بدم 

اللن ۷ ساله پولمون دستشونه 

دارن و نمیدن 

میگن یختی بکشین به ما چه

عزیزم مگه سرکتاب مشکلشو‌حل میکنه؟؟این‌همه گرفتیم کدوم مشکلمونو حا کرد فقط خودت میتونی یکاری کنی  ...

میگم اهل دعا نیستم

ولی مادرشوهر نامردم میره و می نویسه 

فقط می خوام باطل شه

میگم اهل دعا نیستم ولی مادرشوهر نامردم میره و می نویسه  فقط می خوام باطل شه

عزیزم برو‌باطل کن‌دعاهاشو .حالا که شوهرت پشتته توام پشتش باش چه تقصیری داره اینجوری نذاری بری گناه داره .اگه‌میتونیذ برید شکایت کنید ازشون که دیگه اینطوری نکنن 

ببینید کسی که اینجا عضو است حتما قوانین رو خوانده که اینجاست

نه عزیزم این همه کاربر تعلیق میشن چون توجه نمیکنن به تاپیک های نی نی یار ۵ خودم پارسال سه ماه قطع شدم اگه تاپیک و تذکراتش خونده بودم قطع نمیشدم در هر صورت من چون دوستتون داشتم گفتم وگرنه میتونستم مثل برخی دوستان گزارش رد کنم ولی تو مرام من نیست وقتی میشه گفتگو کرد موفق باشید

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم برو‌باطل کن‌دعاهاشو .حالا که شوهرت پشتته توام پشتش باش چه تقصیری داره اینجوری نذاری بری گناه د ...

آره شوهرم خیلی اذیت میشه 

تو این دوماه اعصاب نذاشتن واسش

شهرمون کوچیکه

شکایت کنیم میگن پسر رو پدر شکایت کرد 

ی کاری کردن که اصلا نمی دونم چیکار کنم 

دعام کنید

نه عزیزم این همه کاربر تعلیق میشن چون توجه نمیکنن به تاپیک های نی نی یار ۵ خودم پارسال سه ماه قطع شد ...

هر کسی پیامی میگذاره که رواج و ترویج و گسترش میده بله 

لطفا دامن نزنین به تاپیک ها 

عزیزم برو‌باطل کن‌دعاهاشو .حالا که شوهرت پشتته توام پشتش باش چه تقصیری داره اینجوری نذاری بری گناه د ...

واقعا برای دعا و طلسم در ایران میشه شکایت رسمی کرد!؟ در عراق و ترکیه شنیدم شکایت میکنند