2777
2789

ممنوعه اگه بگیره هم سایت کاربری اش قطع میکنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یعنی چرتو‌پرت میگفت؟؟

نه راسته 

چن بار گرفتم واسه خانوادم

ولی امیدوار بودم بگه این مشکلم به زودی حل میشه

گفت حالا حالا حل نمیشه😭

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

برای کاری میخواهم

عزیز منم یک کاربرم مثل خودت تو قوانین سایت نی نی یار ۵ گفت چند وقت پیش حتی گفت به کسی تو خصوصی هم درخواست ندین برای این کار

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه راسته  چن بار گرفتم واسه خانوادم ولی امیدوار بودم بگه این مشکلم به زودی حل میشه گفت حالا ...

واستون صلوات فرستادم🌱

امضاتون

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
چقد گرفت ازتون؟

کلی بخوای ۲۰۰

تک نیت بخوای ۵۰ 

تو کلی هم چن بار واسم تک نیت گرفت 

مثلا می بینی ۴۰ دقیقه اس دارم باهاش حرف میزنم

خیلی خوبه ولی از دیروز حالم بده واقعا نمی دونم چیکار کنم 

به قول اون باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنم

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

درخاس بد

ممکنه واسم بگیرید؟

هزینه داره؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔