2777
2789
عنوان

دخترایی که رو پسرای مذهبی کراش میزنن بیان🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 7415 بازدید | 101 پست
منم نظرمو میگم هر کی هم هر چی گفت مهم نیست ولی از پسرای مذهبی حتما حتما دوری کنید ادمای دورو و بی ذا ...

ببخشید اینا مذهبی نیستن . چرا همه رو جمع میبندی . اینا مذهبی نمان . وگرنه مذهبی های واقعی خیلی آدمای خوبین .  

چقدر بده یه چیزی رو به همه نسبت میدن

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونی که تو میگی مذهبی نمان مذهبی نیستن

نمیدونم نمایشه یا نه ولی واقعا یسریا حرف و عملشون یکی نیست

مثلا الان یکی اینجاس ک حرفش یچیزه

ولی یجا دیگه به یه خانم گفته توو مادر نمیشی برای همین نمیخوای بقیم مادر بشن!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منمممم و از خیرش گذشتم،این همه تفاوت عقیده تو زندگی مشترک خطرناکه🥲ولی واقعا دلم میخواست بهم ابرازعل ...

فعلا ک رفاقتی دارم جلو میرم😂

تو فاز عشق و عاشقی نرفتیم

منو رفیقش میدونه

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫
مذهبی با بسیجی فرق داره  فکرمونم بسته نیست به یکسری قوانین و قوائد پایبندیم

پایبند بودن با شکستن دل یه دختر وتوهین به اون واینکه بخادخودش وخانوادشو از اون دختر بالاتر ببینه چون مادروخواهرش ازصورتشون فقط دماغ برای تنفس وقسمتی ازچشم برای نخوردن تودیوارمشخصه خیلی فرق داره ابجی گلم.....البته که هستن ادمای مذهبی خوب

یه جا یکی نوشته بود پسری که پیشنهاد بده هوله😂

یه جا خوندم زنی که قدرتمند باشه خودش انتخاب می کنه ولی هیچکدوم به جامعه ی ما نمیخوره چون همیشه پسرا پیشنهاد دادن

به نظر من دختری که باهوش باشه یه پسری رو انتخاب می کنه و یه جوری بهش نزدیک میشه که طرف فک کنه خودش انتخاب کرده

ببخشید اینا مذهبی نیستن . چرا همه رو جمع میبندی . اینا مذهبی نمان . وگرنه مذهبی های واقعی خیلی آدمای ...

من دوستای دختر مذهبی زیاد دارم خیلی.واقعا هم خوبن خودمم چهارچوب های زیادی دارم ب اون شدت مذهبی نیستم ولی چارچوب های زیادی دارم .من پسراشونو گفتم😑💔وگرنه با مذهبی ها مشکلی ندارم چون گفتم خودمم این مدلی ام 

خب دیگه ینقر اسمشو بذار مسلمون باید این زندگی هارو هم خونده باشه  مگر اینکه ادا اصول باشه  ...

و خب باید دقیق خونده باشه 

حصرت خدیجه مستقیما خواستگاری نکردند بلکه چندین واسطه فرستادن تا ببینن پیامبر قصد ازدواج دارن یا نه و بعد دوباره واسطه فرستادن و تمایل خودشون رو به این ازدواج اعلام کردند