2777
2789
عنوان

دخترایی که رو پسرای مذهبی کراش میزنن بیان🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 101 پست

پسرای مذهبی چقدر طرفدار دارن ولی 😂🌱

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که میگن چه ربطی به مذهبیا داشت؟ من تو عنوان تاپیک گفتم کراش مذهبی چون بیشتر رو اون تاکید دا ...

مذهبیا بگیرن 

اشتباه منظورشو فهمیدی 

اون منظورش این بوده که شرایط ازدواج نداره 

اگر شرایطشو داشته باشن فکر میکنن به این موضوع

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حالا من از یکی خوشم اومده ک ب هیچی اعتقاد نداره تازه توهینم میکنه به مقدسات این خیلی بده ک دوسش دا ...

ببین نظرش چطوریه کراش من هی میگفت دخترا بهم پیشنهاد میدن منم ترجیح دادم نگم که نرم تو لیست 😂😑

عاشق این استیکرم تاول 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂 من علاقه ی خاصی به این    دارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دقیقققن همینطوره عزیزم کلن این مذهبیا خیلی فکرشون بستس وعقبن (البته نه همشون)پسراشونم که فقط خاهرماد ...

مذهبی با بسیجی فرق داره 

فکرمونم بسته نیست به یکسری قوانین و قوائد پایبندیم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

منم نظرمو میگم هر کی هم هر چی گفت مهم نیست ولی از پسرای مذهبی حتما حتما دوری کنید ادمای دورو و بی ذاتی ان..من ی نفر ک اقوام بود خیلی هم مذهبی نماز روضه کربلا مشهد سالییی چندین بار ...چند سال منو سرکار گذاشت و ابراز علاقه مدام .البته دوست نبودیما...اخرم فهمیدم یکی دیگه رو میخواسته رفته اونو گرفته 

دقیقققن همینطوره عزیزم کلن این مذهبیا خیلی فکرشون بستس وعقبن (البته نه همشون)پسراشونم که فقط خاهرماد ...

وای چقدر از متن پیامت حس بد گرفتم 

تو علننا ب مذهبی ها توهین کردی 

کاش سن عقلی آدما بر سن شناسنامه ارجحیت داشت

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️

من پسر دیدم خیلی خیلی مذهبی بعد دختر عاشقش شد الآن ازدواج کردن بچه دارن خیلی خوشبختن 

پسر هم خیلی پولداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینکه فیلم پدره

بابا یه مدتی، یه دختره هر روز داشت تاپیک امیرحسین میزد، کم مونده بود، کاربرا بریم دنبال امیر حسین.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸