2777
2789

سلام بچه ها،من ٨ ساله ازدواج كردم ٦ ساله خونه گرفتيم بدون عزوسى و سرويس هيچى راضي شدم اومدم سرخونه زندگى.تو اين سالها شوهرم اصلا بفكر پيشرفت نبوده هرجام كار كرد نتيجه ندادو الانم سه ساله بيكاره اجاره خونه و خورد و خوراكم مامانش ميده،من دكتر بهوام برم يا لباس اينا بخوام خودم ميخرم همرو هيچى خرجى نميده ،تا دوسال پيش كار ميكردم تو خونه هم مياوردم...شوهرم توجهى هم بهم نداره واقعا ديگه نميتونم ب اين اوضاع ادامه بدم ميگه طلاقم نميدم چيكار كنم كه بتونم جدا بشم؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟اگه نداری حواست باشه حامله نشی 

نه ندارم واقعا نميتونستم تو اين سالها ب بچه فكر كنم چون خيلى بى مسئوليته،واينكه وقتى هيچى نداره ب نامش هيچى نيس بازم تاثير داره مهر بزارم اجرا؟

برو مهریه  اجرت المثل رو بزار اجرا  باهاش بازی کن تا راضی بشه  بگو مهرمو میبخشم تا ...

وقتى هيچى نداره ب نامش هيچى نيس بازم تاثير داره مهر بزارم اجرا؟بهش گفتم توافقي بريم مهرم رو هم ميبخشم قبول نكرد

نه ندارم واقعا نميتونستم تو اين سالها ب بچه فكر كنم چون خيلى بى مسئوليته،واينكه وقتى هيچى نداره ب نا ...

آجی من از پروسه طلاق چیزی نمیدونم ببخشید

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔