سلام.... قراره برام مهمون بیاد....خیلی عجله دارم...ممنون میشم فوری جواب بدید....اگرم جواب کامنت ها رو ندادم پیشاپیش عذر میخوام...چون دارم تند تند کارهام رو انجام میدم....
برای زدشک پلو با مرغ برای هر نفر یه ران و یا سینه کامل سرخ میکنید؟؟؟؟خیلی زیاد نمیشه مخصوصا اگر پیش غذا و یا یک خورشت دیگه کنارش باشه؟؟؟سالاد و احتمالا ژله هم اگه کنم میزارم....پنج شش نفر مهمون دادم ...دقیق مشخص نیست نفرات ولی بچه هم دارن....
برنج چقدر خیس کنم؟؟؟
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
سلام عزیزم هر مرغ برا چهار نفر اگه مهمون رودر واسی دارید دو تکه سینه و دو تکه رون مرغ
مرسی جواب دادی...یعنی برای هر نفر یک ران و یا یک سینه....با خودموک هشت نفر میشن ...یعنی هشت تا ران و یا سینه.....نسبتشون رو چطور بپزم...آخه خیلی ها سینه دوست ندارن.....شهر مادری من برای هر نفر یک تیگه کامل نمیزارن...برای هر دو نفر یک تیکه در نظر میگیرن....برای سرو هم تو دیس میزارن هر کس هر چقدر خواست از مرغ برداره بزاره رو برنجش...البته کنارش خورشت هویج و لوبیا و کرفس و ...هم میرارن....
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤