2777
2789
همین که دیگه اون آدم ساده دل و خوش باور قبلی نباشه کافیه برا چی همیشه زن ها باید کوتاه بیان ؟زن ها ...

خیانت چندباره رو دیدن تنها راه علاجش طلاق!کوتاه نیومدن یعنی این

تو اون زندگی موندن و دعوا راه انداختن و اعصاب خوردی اسمش زرنگ بودن نیست چون اون ادم بیرون نیازشو برطرف میکنه

کسی که رنج میکشه اون خانم

البته هرکسی مختار هرطور دوست داره زندگی کنه شاید یکی دوس داره به قیمت ناراحتی و اعصاب خوردی خودش مچ شوهرش رو هریماه بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همینجوری.وحشی و روانیه ولی فعلا خیانت و رفتار مشکوک ندیدم 

بدون فیل تر شکن نمیشه گلم و حتی اگه موقت بریزی و نصب کنی چون شوهرت فیل تر شکن نداره و کلا نمیره اینستا چیزی دست گیرت نمیشه

آقایون درخواست دوستی ندین :/ 
حداقل جلو من دم از انسان بودن و ذات خوب داشتن نمیگه .جلو زن بچش اینقدر غرور داره ب زور میخنده ب زور ...

من میفهمم درد و زخم قلبتون کجاست

اما با فهمیدنش فقط این زخم بزرگ تر میشه دیگه هرطور مایلید من قصدم اگاهی بود نه پند و اندرز❤

اس ام اس هم میشه حک کرد ؟

اگه میشد هک کرد من الان وضعم این نبود

دو روزه دارم به آب و آتیش میزنم خودمو که از متن پیاماشون خبردار بشم و بفهمم طرفش که آشنا هم هست کیه

دنبالشم که شاید بتونم راهی پیدا کنم

آقایون درخواست دوستی ندین :/ 
من میفهمم درد و زخم قلبتون کجاست اما با فهمیدنش فقط این زخم بزرگ تر میشه دیگه هرطور مایلید من قصدم ...

میفهم چی میگی عزیزم .اما دیگه محبتمو خرجش نمیکنه چون لیاقت نداره

اگه میشد هک کرد من الان وضعم این نبود دو روزه دارم به آب و آتیش میزنم خودمو که از متن پیاماشون خبرد ...

اگه فهمیدی به منم بگو لطفا.منم شوهرم اگر کرمی داشته باشه با پیامکه.زیاد چت و اینا اهلش نیس

اگ اینستاش بیاییه رو گوشی شما واسش اخطار میره بزنه رو اخطار اسم گوشی شمارو میاره بالا حواست باشه 

دوستم رمز ایسنتا شوهرشو زد رو گوشیش واسه شوهرش اخطار رفته بود همونجا ک گزینه های لایک و کامنت میاپ همونجا با قرمز اخطار میره واسش بزنه رو اخطار مدل گوشی شما رو میاره ک نصب کردین 

نکن مواظب باش

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

سعی کن دایرکتاشو چک کنی،دوماتا سرنخ دستت نیاد.دلتو وفکرتو آشوب نکن ..هرآدم زرنگی یجاهایی یه اشتباهاتی میکنه حواست باشه 

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی