2777
2789
برا چی تو بی خبری بمونه تف تو ذات هر چی مرد خیانتکاره  سرمونو بکنین زیر برف به خوش خیالی ما ب ...

چون دوست من اکثر خانم هایی که کنکاش می کنند طلاق نمیگیرند 

اونی که بخواد طلاق بگیره و این چیزا خط قرمزش باشه دنبال هیچی نیست دنبال زمان نیست از همون رفتار سرد میفهمه و جدا میشه

حالا منی که فهمیدم داره چت میکنه یا خیانت میکنه و طلاق نمیگیرم چی میشه؟هیچی بازم تو اون زندگی موندم و اینبار با رنج و خاطره بد

هیچ مردی رو نمیشه باجنگ و دعوا مطیع کرد که خیانت نکنه اگر الان بگه شکر خوردم فردا با پنهان کاری کارش رو ادامه میده دفعه بعد هم اگر باز مچشو گرفتن با گستاخی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دوست من اکثر خانم هایی که کنکاش می کنند طلاق نمیگیرند  اونی که بخواد طلاق بگیره و این چیزا ...

همین که دیگه اون آدم ساده دل و خوش باور قبلی نباشه کافیه

برا چی همیشه زن ها باید کوتاه بیان ؟زن ها ندید بگیرن و جوری وانمود کنن که انگار نه انگار

آقایون درخواست دوستی ندین :/ 
چون دوست من اکثر خانم هایی که کنکاش می کنند طلاق نمیگیرند  اونی که بخواد طلاق بگیره و این چیزا ...

حداقل جلو من دم از انسان بودن و ذات خوب داشتن نمیگه .جلو زن بچش اینقدر غرور داره ب زور میخنده ب زور اشتی مکنه بعد چ جوری برای هرزه ها غرور نداره برام‌خیلی سواله تف ب غیرتش 

اره .ولی الان ک اینستا بالا نمیاد میشه؟ فیل تر شکن هم مدام قط میشه

نه باید جفتتون فیل تر شکنی داشته باشین که بالا بیاره

عزیزم اگه شوهرت فیل تر شکنش بالا نمیاره پس یعنی اصلا نمیره اینستا

پس میخوای چیو بفهمی؟

الهی بمیرم گوشی دست پسرم بود یهو رفت تو پیاما گفت این خانمه کیه ک بابا بهش پیام دادم وگرنه من بازم ا ...

تو پیام ها بهش پیام داده یا تو اینستا؟

خب وقتی جدا نمیشی عزیز من رنجتون از الانی که هستید بیشتر اگر چیزی باشه مدام اون چتارو تو ذهنتون دور ...

من خیلی بیشتر از اینا رتج درد کشیدم خیلی زیر ی سقف ولی خیلی تنهام ی خنده با من‌نمیکنه