2777
2789

عشقم هرچقدرم بگی پُری و همسرت دوست داره و اینا بنظرم وزنت ب سنت خیلی زیاده مادرشوهرت درست میگه

حساب کن زایمان و اینا داشته باشی چقدرمیشی

ببین من خودمم هیکل دلخواهمو ندارم و میدونم چقدر سخته ک هیکلت متناست باشه 

ولی یکم بنظرم ب خودت رسیدگی کن ورزش کن اصلا جدای از عروسیت وزنتو یکم کنترل کنی بهتره 

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۲

ببین عزیزم من هزار راهو رفتم واسه لاغری چند سال درگیرش بودم هییییچ راهی هیچی جز کم خوردن و ورزش کردن در کنارهم نمیتونه لاغرت کنه فقط این دوتا باهم من خودم ۲۰ کیلو کم کردم هیچ راهیم جز نخوردن نیست واقعا

خب نظرا متفاوته ، من چون تپل دورو برم زیاده که خیلی خوش ناز هستن ، از نظر منو اطرافیان واقعا دلنشین ...

ببین دلنشین که ارهههه ولی بوقتش همین افرادی ک بهم کلی میگن خوشکلی اینا،بدجور میزنم تریپم،،،،حالا انگار خونمون اینه نداره و نمی‌بینم ک چاق شدم

خداییش یه خانوم چاق چطور میتونه ناز و عشوه بیاد😑😑😑😑😑😑😔

هزاران هزار زن چاق و جذاب دیدم

چه ربطی داره

اصلا ناز و عشوه هم در اصل چیز مزخرفیه مگر اینکه برای پارتنر باشه

برای غریبه چرا اصلا؟ ارزش زن بالاتر از اینه که واسه جذب یه غریبه عشوه بیاد

عشقم هرچقدرم بگی پُری و همسرت دوست داره و اینا بنظرم وزنت ب سنت خیلی زیاده مادرشوهرت درست میگه حساب ...

ببین من خودم همه ی اینا رو میدونم و درصدد کم کردنم واقعا اما چرا باید مادرشوهرم به روم بیاره؟؟؟یبار تنهایی بهم گفت چاق شدی لاغر کن بهش گفتم آره دارم رعایت میکنم فردا شب پس فرداش جلو همسرم و مادرم گفت مانتوش براش تنگ شده دوروز بعد ب مادرم گفت دخترت چاق شده،،،چ‌خبره؟ادم باش رعایت کنه ،من ک خیلی حساسم

حتی زمانی ک لاغر شدم شوهرم بهم گفت روم نمیشده بگم چاقی و وزنتو کم کن 

اوووم منم همیشه وقتی شوهرم تعریف می‌کنه ازم و از هیکلم این نکته رو مد نظر دارم و الان زوزه میگیرم چون رو بدنم خیلی اثر داره

ببین من خودم همه ی اینا رو میدونم و درصدد کم کردنم واقعا اما چرا باید مادرشوهرم به روم بیاره؟؟؟یبار ...

آره منم داشتم اینجوری دورم نمیشه دهنشونو بست ک نگن ولی بنظرم لاغر کن بزن تو دهنش هم واسه سلامتیت خوبه هم دهن اونو میبندی

ببین دلنشین که ارهههه ولی بوقتش همین افرادی ک بهم کلی میگن خوشکلی اینا،بدجور میزنم تریپم،،،،حالا انگ ...

خودت خودتو دوست داشته باش ، نه از تعریفی خوشحال شو نه از حرفی ناراحت ، به گفته خودت خودتو توی ایینه میبینی هروقت عشقت کشید لاغر کن ، دوست نداشتی نکن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

آره منم داشتم اینجوری دورم نمیشه دهنشونو بست ک نگن ولی بنظرم لاغر کن بزن تو دهنش هم واسه سلامتیت خوب ...

میکنم بابا قطعا منتهی یکوچولو‌برای یک ماه دیگه استرس دارم چون همه فامیلامون میان و من عقد لاغرتر بودم،،،البته دلشونم بخواد😂تا بوده کلی کاریزما داشتم توجامعه