2777
2789
درحد ده کیلو هم راضی ام

باشگاه ابجیم از ۸۵در یک ماه با نگه داشتن رژیم اومد ۷۵

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش یه خانوم چاق چطور میتونه ناز و عشوه بیاد😑😑😑😑😑😑😔

چه حرفیه میزنی؟ کرشمه و عشوه هیچ ربطی به وزن نداره ، به میمیک صورت و اون دلنشینی حرکاته ، این همه دابسمش میبینمیم توی قاب ۳*۴ کلی نازو عشوه دارن ، هیکلشون که پیدا نیست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چقدررر زوود یادت افتاد😂

در واقع از قبل عقد و یک سال پیش همش تو فکرش بودم ولی چون خیلی غذا دوس دارم و همسرم اومد بهم گفت چقد خوشش میاد از استیلن و هرشب می‌رفتیم فست فودی یا کافه و اینا کلا از دستم در رفت تازه باشگاه هم میرفتم،پلی غذا عشق اول و اخرمه و یجورایی میمیرم برتش

اقا حالا ی چیزی من باسن دارم بالاتنه کوچیکم پایین تنه درشت ۹۲کیلوم بنظرتون لباس عروس توتنم بدمیشینه

لباس با دامنه نیمه پف بردار  هم کشیدت میکنه و هم متوازن میشی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اقا حالا ی چیزی من باسن دارم بالاتنه کوچیکم پایین تنه درشت ۹۲کیلوم بنظرتون لباس عروس توتنم بدمیشینه

متاسفانه من بازو دارم و بنظرتون چ کنم بارون زیاد ب چشم نیاد واسه لباس عروس

چه حرفیه میزنی؟ کرشمه و عشوه هیچ ربطی به وزن نداره ، به میمیک صورت و اون دلنشینی حرکاته ، این همه دا ...

خب چون هیکلشون پیدا نیست و فقط صورته به نظرتون جذابه

ولی از جلو وقتی متوجه اضافه وزنشون بشی دیگه براتون جذاب نیست

دیدم که میگم

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑