2777
2789

خب میشه چهل دیگ

شصت درصد دیگم کنکوره

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ۶۰ درصد همون کنکور کوفتی ک از صدتا سوال فقط یکیش تو کتابه😥 واقعا نمیدونم چرا وقتی کتاب محور نیست سوال ها دارم خودمو جر میدم کتاب و تست و کوفت

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
خب کنکور فقط تخصصیه...تخصصی هم ۱۴ درصد ازاون ۴۰ درصده پس ۲۶ درصد دیگه تخصصی از کنکور محاسبه میشه یا ...

نه باید از همون کنکور باشه

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اره ۶۰ درصد همون کنکور کوفتی ک از صدتا سوال فقط یکیش تو کتابه😥 واقعا نمیدونم چرا وقتی کتاب محور نیس ...

رشتتون چیه؟معمولا سوالات تجربی ها و ریاضی ها بالاتراز سطح کتابه ولی انسانی باز بهتر

کنکور چی داری؟ من انسانی😪 الانم مریض شدم

حال ندارم بخونم تست بزنم واقعا نمیدونم چرا دل خوشی ندارم ازش 

اینقدر ک سوالات کنکور رو میبینی برات نااشناست

خب کنکور فقط تخصصیه...تخصصی هم ۱۴ درصد ازاون ۴۰ درصده پس ۲۶ درصد دیگه تخصصی از کنکور محاسبه میشه یا ...

عزیزم بزار واضح بهت بگم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

شصت درصد ک خوده کنکوره پنج تا درس تخصصی تو رشته تجربی

ریاضی فیزیک زیست شیمی زمین درسته؟؟

چهل درصد باقی مونده میشه تاثیر قطعی از معدل چ خوب باشه چ بد تاثیر میدن معدل کتبی رو ک امتحانای نهاییه

خب ۲۶ درصد از این ۴۰ درصد همون نمرات دروس عمومیه ک تو معدل کتبیت هست ۱۴ درصدشم دروس تخصصی ک تو نهایی امتحانشو دادی

ک سرجمع باهم میشن چهل درصد ک همش از معدل کتبی و نمرات پایه دوازدهمته

کنکور چی داری؟ من انسانی😪 الانم مریض شدم حال ندارم بخونم تست بزنم واقعا نمیدونم چرا دل خوشی ندارم ...

منم تجربی بودم خودم دارم کتاب های انسانی رو میخونم...منم مریض شدم سخت بود ولی میخوندم بازم کمتر از روز های دیگه....سوالات انسانی مفهومی داره میشه ولی بازم نسبت به تجربی خیلی آسون تره به منطق و فلسفه که تست هاش سخته...ریاضی هم من همش غلط میزنم فعلا تا بعدا بهتر شه عربی هم که هنوز شروع نکردم