2821
2789

اون چهل درصد همه نمرات دوازدهمته چ عمومیش چ تخصصیت

شما کنکورو واسه شصت درصد باقی مونده میدی 

متوجه شدی؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۴۰ درصد قطعیه اون ۲۶ درصد عمومی منظور اینکه توی معدلت مجموع عمومی ها ۲۶ درصد تاثیر قطعی و تخصصی ها ۱۴ درصد تاثیر قطعی معدل .

کنکور که فقط از درسای تخصصیه ۶۰ درصد داره

چهل درصد باقی مونده میشه تاثیر قطعی از معدل چ خوب باشه چ بد تاثیر میدن معدل کتبی رو ک امتحانای نهایی ...

اوکی عزیزم پس کلا سهم تخصصی های نهایی ۱۴ درصد از کنکور میشه ۶۰ درصد هم که خوده کنکور تخصصیه ۲۶ درصدم نهایی عمومی جمع میشه ۱۰۰

اوکی عزیزم پس کلا سهم تخصصی های نهایی ۱۴ درصد از کنکور میشه ۶۰ درصد هم که خوده کنکور تخصصیه ۲۶ درصدم ...

افرین دقیقا

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
منم تجربی بودم خودم دارم کتاب های انسانی رو میخونم...منم مریض شدم سخت بود ولی میخوندم بازم کمتر از ر ...

بنظرم عربی اول شروع کن چون خیلی از یوال عربی میاد و تاثیر داره..بعد جامعه شناسی و فسلفه و منطق

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
بنظرم عربی اول شروع کن چون خیلی از یوال عربی میاد و تاثیر داره..بعد جامعه شناسی و فسلفه و منطق

آره تو فکرشم اول برم کتاب تست بگیرم میگن خیلی سبز خوبه 

اره ۶۰ درصد همون کنکور کوفتی ک از صدتا سوال فقط یکیش تو کتابه😥 واقعا نمیدونم چرا وقتی کتاب محور نیس ...

وای یعنی چی از محور کتاب نیست 😑😑😑یعنی خارج از کتاب میارن؟

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

تجربی و ریاضی آره تقریبا سطحشون بالاتر از کتابه ولی انسانی منطق و فلسفه یکم سختر بود سطحش بالاست بقیه از خوده کتابه ولی مفهومی شده یکم بعضی درسا مثل جغرافی وجامعه

تجربی و ریاضی آره تقریبا سطحشون بالاتر از کتابه ولی انسانی منطق و فلسفه یکم سختر بود سطحش بالاست بقی ...

من رشته ام انسانیه برا اینکه منطق و فلسفه ات خوب بشه فقط تست بزن بعد نکاتی ک توی کتاب نگفته تو جواب تست هست یاداشت کن 

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

بعله..یطوریه ک خیلی کلی هست خییلی گیج کننده و من یکی دوتا از سوالات پارسال ک بادم مونده بود و حدسی زدم تو گوگل سرچ کردم😕خییلی بی ربط بود و تو کتاب تابحال ندبده بودمشون حتی گشتم و پیدا نکردم..واقعا خییلی بده خیلی این حق نیست

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
آره تو فکرشم اول برم کتاب تست بگیرم میگن خیلی سبز خوبه 

اره من عربی خیلی سبز دارم..کاامل توضیح داده و دقیق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز