2777
2789
عنوان

تجربه تلخ زندگی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهم محبت نشد یه نفرو اوردم تو زندگیم ک رید ب کل هیکل وزندگیم و تموم شد ماموریتش

من عزت نفس هم خراب کردند الان خیلی بهترم بعداز ضربه های متوالی

خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزی ست که در تقدیرش نیست..

اونم گف باشه و فک نمیکردم ی چت ساده اینجور ب همت بریزه و فلان

راستش قبل از اونم با هیچ پسری حتی چت ساده هم نداشتم ک این خودش بدتر بود

کاملا بی تجربه و خااام

من ک واقعا بهم ریخته بودم ولی خودمو زمین ننداختم 😂بش گفتم اینجوری نیست و مگ چی گفتیم ک بخوام بهم بریزم و اینا

خلاصه ی مدت دیگ نیومد پی وی ولی بازم پیام داد و منم ک واقعا وابستش شده بودم دیگ چیزی نگفتم و از خدام بود

نفهمیدم چی شد ک بش وابسته شدم

البته خودشم واقعا کم مقصر نبود

خیلی زبون میریخت و تو گروه همه رو ب فحش میبست بعدش با من کلا یجور دیگ صحبت میکرد

منم بدجور خر شدم و ضربه خوردم واقعا

بعد ی مدت کلا خودش دیگ پیام میداد و من با وجود اینک خیای دلم میخواست بهش پیام بدم و دلم تنگ میشد ولی غرورم نمی زاشت

هیچ وقت یادم نمیره ک واقعا بیشتر از مشاورم پیگیر درسا و آزمونا و کلاسام بود ک چیکار میکنی و چجوری پیش میری و مشکلات چیه و اینا 

خب منم میگفتم پس حتما کسی ک این همه برات وقت میذاره صد درصد عاشقته 💔

ولی اینجوری نیست

لطفا لطفا لطفا 

اشتباه منو تو زندگیتون تکرار نکنین

این از عشق ی طرفه هم بدتره

چون هم طرف عاشقت نیستو از این بابت داغونی

و هم هزار لعنت ب خودت میفرستی بخاطر رفتار بچه گانت

من الان هم از رفتار خام خودم عذاب میکشم و هم از اینک من عاشقشم ولی من ی ادم عادی توی زندگی اونم :)

و چقدر درد داره این جمله...

و 
الانی ک دارم باهات حرف میزنم در حالتیم ک هیچ اعتماد بنفس و عزت نفسی ندارم ازخودم همش خجالت میکشم و خ ...

چندسالته عزیزم درخواست دوستی بده باهم حرف میزنیم

خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزی ست که در تقدیرش نیست..

یروزایی رو گذروندم ک فقط خودم میدونم چقدر عذاب کشیدم

بدجور بش وابسته شدم فقط واس ی بیجنبگی ساده

و بعدش گفتم شاید رفتار عادیشه و من زیادی حساس شدم

ب هرحال هر ادمی یجوره

الانم از اخرین باری ک حرف زدیم ی ماه و نیمه میگذره و با اینک دلم خیلی خیلی تنگشه ولی ارزو میکنم دیگ ن پیام بده و ن زنگ بزنه تا بتونم راحت تر فراموشش کنم

من الان یکم سرعقل اومدم و تصمیم گرفتم فراموشش کنم ولی واقعا ارزش ضربه های روحی ای رو ک خوردم نداشت

بنظرم همه دوستانی ک تجربه مث من رو دارن، تا زمانی ک از علاقه واقعی ی نفر نسبت ب خودتون مطمئن نشدین هیچ وقت وابسته و عاشق نشین

هیچ وقت 

هیچ وقت

هیچ وقت....🖤

و