2777
2789

خیلی نیاز به مشورت دارم

رتبم  خوب نشده برا رشته ی مورد علاقم نمیتونم برم دولتی ولی آزاد خوراسگون اصفهان میارم خیلی گیجم نمیدونم بمونم پشت کنکور برا دانشگاه شهیدبهشتی یا فعلا برم درسمو ۳ ساله تموم کنم برا ارشد برم اونجا

دلم میخواست تا ذوقشو دارم و سنم کمه برم چند سال تهران زندگی کنم مستقل شم تجربه به دست بیارم تا ارشد ۲۲ سالم شده و دیگه از وقتش میگذره اما میبینم اگه بخوام بمونم پشت کنکور ۱ سالم هدر میره تازه لیسانس گرفتن تو شهر دیگه ۴ سال طول میکشه هی باید بیام برم

و ۲۴ سالگی بجای فوق لیسانس فقط لیسانس دارم

از طرفی اگه الان برم آزاد همیشه احساس شکست میکنم مخصوصا که دوستم رتبه برتر شد و به آرزوش رسید حس عذاب وجدان تا چند سال باهامه😭

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم

اصلا جون پشت کنکور موندن ندارم حالم از درسا و کتابا بهم میخوره اصلا نمیدونم اگه بمونم بتونم تهران بیارم یا نه رشتم انسانیه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالگی رفتم دانشگاه اونم آزادچه اشکال داره یکم اینور تر اونور تر؟در صورت کل پشت نمون اگه توان م ...

بعدا دکترامو از دانشگاه خوب بگیرم برا مطب زدن و ... مشکل پیش نمیاد که لیسانسمو آزاد خوندم؟؟

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

بعدا دکترامو از دانشگاه خوب بگیرم برا مطب زدن و ... مشکل پیش نمیاد که لیسانسمو آزاد خوندم؟؟

اینو نمیدونم ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد

در کل دانشگاه آزاد یکی از دانشگاهای تاپ هست