2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین

376 بازدید | 29 پست

سلام من سارام ۱۹ سالمه 

خیلی حالم بده خیلی 

بابام رفته دکتر پلاکت خونش پایین بود فرستاد سونوگرافی و کلی آمپول و سرم داد بهش 

دوباره که رفته گفته باید خون تزریق بشه بهش و آزمایش مغز و استخوان بده 

انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه ترو خدا کمکم کنین آزمایش مغز و استخوان درد داره؟ اذیت میشه؟ 

کاشکی من میمردم کاشکی میشد من بجاش آزمایش بدم 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسییی دعا کنین 

حاضرم من بجاش درد بکشم الهی بمیرم این روزا رو نبینم

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
ایشالله که چیزی نیست عزیزم و زود بشن منم بابام دو ماه پیش توی تصادف یه پاشو از دست داد خیلی ناراحتی ...

نمیدونی چقد حالم بده همیشه از خدا خواستم پدر و مادرم رو سالم نگه داره همیشه گفتم هرکار میکنی با من بکن من بجاشون مریض بشم حالم بد باشه من به جاشون بمیرم 

انشالله خدا بهشون عمر با عزت بده و هیچیشون نباشه ببخشید نمیدونم چقدر اعتقاد دارید اما چله ی حق شناس خیلی مجرب هست و حاجت میده اگه میتونی براشون چله بگیر انشالله حاجت روا بشی 

برن تو نت چله ی حق شناس میاره

نترس همسر منم منم داد چیزی نبود

میترسم درد بکشه

انشالله خدا بهشون عمر با عزت بده و هیچیشون نباشه ببخشید نمیدونم چقدر اعتقاد دارید اما چله ی حق شناس ...

حتما انجام میدم عزیزم مرسیییی

انشاالله چیزی نیس از همین الان خودت رو باختی

خیلی حالم بده

راضی به رضای خدا باش عزیزم برای بابات طوره حمد و صلوات به نیت شفا بفرست. صدقه بنداز و آیت الکرسی بخون 

ناشکری نکن و نگو کاش من بجای بابام .‌... 

خدا بهتر از هرکسی حکمت و مصلحت میدونه 

خوب میشه گلم  نمونه برداری از مغز و استخون یکم درد داره ولی قابل تحمله  پدر منم یبار انج ...

فقط امیدوارم خودش اذیت نشه همین میترسم اذیت بشه الهی بمیرم