2777
2789
عنوان

مشکلم با خانومم سر نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 85 پست
بیرون از خونه

مثلا چ کنی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون از خونه

واقعا که انگار دنبال یه بهونه بودی

اینجا جای بدی نیست که شما بخوای بابتش تلافی کنی 

من شوهرم میدونه میام خیلی چیزام براش تعریف میکنم یکبارهم پیگیر چتهام نشده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا که انگار دنبال یه بهونه بودی اینجا جای بدی نیست که شما بخوای بابتش تلافی کنی  من شوهرم ...

منم اگه میدونستم که چیزی نمیگفتم بارها بهش گفتم با گوشی خودت درست کن

نی نی سایت حق مسلم هر خانمی هست اگه راست میگی خودت اینستا و تلگرام و سایت های دیگه نرو

گوشی من هیچ وقت رمز نداشته تو خونه من هیچ چیز پنهون از خانومم ندارم و نداشتم

منم اگه میدونستم که چیزی نمیگفتم بارها بهش گفتم با گوشی خودت درست کن

الان برید از دلش دربیارید مطمئنم هنوز نخوابیده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شوهرمنم خودش فهمید که تو نی نی سایت عضوم حتی یکبارم کنجکاوی نکرد بفهمه دارم چیکار میکنم شما واقعا دارین درحق خانومتون ظلم می کنین طوری باهاش رفتارمی کنین انگار جرم بزرگی مرتکب شده وباید مجازات بشه طفلکی اینجافقط باچندتاخانوم درارتباط بوده همین 

هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔

یه چندتا سوال برام پیش اومد

اول اینکه مگه نی نی سایت اومدن چقدر نت مصرف میکنه؟؟ 

دوم اینکه اگه این کاربری رو برای ایشون فعال کردین چرا جنسیت نوشته مرد. 

هدفتون اصلا چی بوده با گوشی شما بره با گوشی خودش نره.. 

و درآخر شما دنبال راه حل برای حل مشکل نیستین دنبال تلافی هستین..

یچیزی رو ب شما بگم من خودم اکثرا وقتی از شوهرم دلخورم میام اینجا درددل میکنم... ولی وقتایی باهم خوبیم همش پیش خودشم اینجا اصلا یادم نمیفته... 

با همسرتون دوست باشین

روزهای خالی از عشق.....