2777
2789
عنوان

مشکلم با خانومم سر نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همتون مثل همین براتون متاسفم

😂😂😩😩😩😂😂😂خیلی خندیدم

خدا خیرت بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همتون مثل همین براتون متاسفم

داداش گلم هممون ک دروغ نمیگیم ! میگیم؟

من بیشتر از اینکه واسه خانومت متاسف باشم واسه تو متاسفم ک اینجا عضوی

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

واه شاید حرفای زنونه زده نمیخواد شمابفهمین این سایت اکثرن خانومن پس طبیعیه که بخواد حرفایی رو بزنه که شما یا آشناهاتون نفهمین چون اینجا همه میخوان بصورت ناشناس بمونن پس لطفا سراین موضوع به همسرتون گیر ندین این حق ایشونه که بخواد باخانومای سایت حرف بزنه یا دردودل کنه وراهنمایی بخوادکه شناخته نشه حتما همسرتون به راهنمایی اینجا نیازداشتن که نخواستن شماببینید پس بذارید راحت باشه

هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔

همه چی ب کنار

ولی خدایی نی نی سایت چیز بدی نداره

نزار بهش سخت بگذره

خدا میدونه منم هیچی تو گوشیم ندارم

گوشیمم دست شوهرمه سرچ میکنه

ولی خوشم نمیاد بیاد نی نی سایتم

البته نشونش هم دادم که چجوریه

مرد مگر خاله زنک باشه بخواد بیاد اینجا

یا تو اینم دخالت کنه

خدایی بزار راحت باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا