2777
2789
عنوان

این جاری بی شعور هست یا نه؟

587 بازدید | 34 پست

کلا بچه ی این جاریم با همه ی بچه ها مشکل داره و میزندتشون و اذیت میکنه از سر حسادت. 

حالا اتفاقی که در برنامه ی تولد امشب افتاد این بود که من به بچه ام گفتم که برو از اتاق کیف من رو بیار(من هم  جلو در اتاق وایساده بودم), جاری و بچه اش و دختر خواهر شوهرمم تو اتاق بودن... 

حین اینکه پسرم داشت کیفم رو از کنار جاریم  بر میداشت , پسر جاریم قاطی کرد و کیف رو از دست پسرم میکشید و یهو اسپری شادی رو فشار داد و میریخت تو صورت پسرم , بعد من با تن صدای نسبتا بلند گفتم آروم!  آروم!  که پسرش بس کنه کارش رو (البته صدام اونقدر بلند نبود که بگی داد زده باشم سرش) پسر منم به یه سری چیزها حساسیت داره

بعد بجای اینکه مادرش بچه اش رو کنترل کنه و نذاره اسپری رو خالی کنه تو صورت پسر من,  به من میگه چرا سر پسرم داد زدی...؟! 

من هم گفتم که سر پسرت داد نزدم,  پسر من قبلا این اتفاق براش افتاده و از اینکار پسرت میترسه 

بعد پسرم رو بردم بیرون

.

حالا موقع بیرون رفتن اومده جلوی من میگه پسر من ناراحت شده و ازش عذر خواهی کن,  منم گفتم به هیچ وجه این کار رو نمیکنم... دوباره تکرار کرد حرفشو و من هم گفتم نه

بعد آخر سر برگشت گفت شخصیتتو نشون میدی دیگه!!! 

حالا در برابر خانمی که بلد نیست بچه شو کنترل کنه که به بچه های دیگه آسیب نرسونه و من که از بچه ام دفاع کردم و نذاشتم اذیتش کنه, من بی شخصیتم یا اون ؟ !!!

دوسال پیش هم که پسرم دوسالش بود,  پسر جاریم جوری بچه ام رو اذیت کرده بود و سر پسرم جیغ و داد کرده بودکه بخدا بچه ام داشت میلرزید از ترس و  وحشت

از همون سال هم پسرم نسبت بهش احساس ترس داشت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شخصیت بود،. به پسرتون هم یاد بدین خودش از خودش دفاع کنه

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  

مشخصه بچه عصبی هست حتی اگرم دادزده باشین بازم حق روبه شمامیدم چون نمونه اش رو داریم ازترس پسرش خونشون دوست ندارم بریم چون پسرمواذیت میکنه وقتیم خونمون میاد امااااااان از دست بی ادبیاش... مامانشم غش غش میخنده اووووف🤕🙄