2777
2789
عنوان

کنترل غرایز توی نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 105 پست
کی میگه کودک‌همسریه؟ این الان کودک ه؟ معلوم نیست چه زخمی از کی خوردی که ذهنت بیمار شده 

وا

۱۶ معلومه که کودک هنوز

حالتون خوبه

باید به اهداف و درس خوندنش فکر کنه

نه الان دنبال خواستگار باشه حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سن شما بودم واقعا این احساس داشتم حتی شبا تا گریه نمیکردم خوابم نمیرفت با یکی دو نفر هم نو دور ...

دقیقا منم چون ضربه خوردم دیگه سراغ اینجور چیزا نمیرم فقط کنترلش یه خورده سخته

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
ذهن شما بیماره😐

ذهن من بیماره؟ میگم باید ازدواج کنه

ازدواج صحیح ترین راه برطرف کردن نیاز جنسی ه

الان سن بلوغ فرق کرده و اومده پایین، باید شرایط ازدواج رو خانواده ها فراهم کنن

اونوقت تو با اون ذخن مریضت میای بگو جنس مخالف کثیف ن، خب معلومه ازت استفاده ی کثیفی کردن که اینجور عقده ای شدی

منظورت نیاز به توجه و هم صحبتی هست؟ این نیاز طبیعی هست و همه دارن اما باید کنترلش کنی. به این فکر ک ...

دقیقا احساس نیاز به یه هم صحبت دارم 

خودم فکر میکنم یکی از مهم ترین دلایلش تنهایی بیش از اندازست

من هشتاد درصد ساعت روز تنهام

این سایت هم مجبورم برای سرگرمی بیام چون به اینستا و.... نمیتونم وصل شم

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

شهید خلبان عباس بابایی

یکی از دوستان شهید بابایی می گوید: در دوران تحصیل در آمریکا روزی در بولتن خبری پایگاه « ریس» که هر هفته منتشر می شد، مطلبی نوشته شده بود که توجه همه را به خود جلب کرد. مطلب این بود: « دانشجو بابایی ساعت 2 نیمه شب می دود تا شیطان را از خود دور کند.»

من و بابایی هم اتاق بودیم. ماجرای خبر بولتن را از او پرسیدم . او گفت: چند شب پیش بی خوابی به سرم زده بود. رفتم میدان چمن و شروع کردم به دویدن. از قضا کلنل باکستر فرمانده پایگاه با همسرش مرا دیدند و شگفت زده شدند. کلنل ماشین را نگه داشت ومرا صدا زد. نزد او رفتم. او گفت در این وقت شب برای چه می دوی؟ گفتم: خوابم نمی آمد خواستم کمی ورزش کنم تا خسته شوم. گویا توضیح من برای کلنل قابل قبول نبود او اصرار کرد تا واقعیت را برایش بگویم. به او گفتم مسائلی در اطراف من می گذرد که گاهی موجب می شود شیطان با وسوسه هایش مرا به گناه بکشاند و در دین ما توصیه شده که در چنین مواقعی بدویم یا دوش آب سرد بگیریم. آن دو با شنیدن حرفهای من تا دقایقی می خندیدند ، زیرا با ذهنیتی که نسبت به مسائل جنسی داشتند نمی توانستند رفتار مرا درک کنند.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 

عزیزم

دوش آب سرد و ورزش هم خیلی اثر داره یا یه کار هنری و یه مشغدلیتی که خودتم دوس داری

و البته استفاده ی کمتر از گرمی جات

سعی کن تا خسته ی خسته نشدی نرو تو رختخواب

چون قبل خواب افکار هجوم میارن