2777
2789
عنوان

کنترل غرایز توی نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکر نکن بهش  دائم با خودت بگو چقدر من بی حسم به این مسائل  فیلم و عکس و متن و این چ ...

فکر کنم تنها راهم کافور و از کار انداختن احساساتم باشه 😂😂

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
اگه میخوای در آینده لذت‌های بیشتری تجربه کنی، الان باید بتونی یه سری از لذت‌هاتو به تعویق بندازی.

دقیقا همینه 👌🏻👌🏻

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

منم سن شما بودم واقعا این احساس داشتم

حتی شبا تا گریه نمیکردم خوابم نمیرفت

با یکی دو نفر هم نو دوران مجردی دوست شدم تلفنی

ولی خیلی خیلی آسیب زننده ست

الان که متاهلم و بچه دارم خیلی پشیمونم

کاش جلوی غرایضم گرفته بودم

صدمات عاطفیش زیاد

خانواده هم بفهمه خیلی بی اعتماد میشه

دختر خودم ۱۲ ساله ست از الان به خاطرش ناراحتم

منظورت نیاز به توجه و هم صحبتی هست؟

این نیاز طبیعی هست و همه دارن اما باید کنترلش کنی. به این فکر کن روابط تو این سن خیلی سطحی هستن.خودت رو با فعالیت‌های مختلف سرگرم کن،از دوستای اهل دوست پسر فاصله بگیر.بنظدم این سایت هم نیا.چون بحثایی اینجا مطرح میشه که ممکنه وسوسه کننده باشه

یکم بیشتر سرتو مشغول کن طول روز فعالیت زیاد داشته باش اینجوری خسته میشی دیگه فرصت فکر کردن بهش رو پی ...

روزایی که درس میخونم فکرم کمتر مشغول میشه روزای تعطیل بیشتر اینجوری میشم😂