2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن بابام دیروز به من و خواهرم فحش داد و از خونه پرتمون کرد بیرون ‌‌... بابام هم بود ها جلو چشم ...

ای بابا مادرت فوت شده؟

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱

من دست و پای بابام و بوسیدم گفتم حلالم کن ولی خانمت مارو خونه انداخت بیرون خودت بیا پیشمون ولی با دیگه با خانمت نمیتونم کنار بیام بخاطر این بی احترامی 

حالا امروز که سالگرد عموم بود همه رفته بودیم سر مزار مامانم و‌ عموم بابام اصلااااا نگامون نمیکرد سلام کردم جلوی همه خیلی بد گفت علیک ! 

بغض کردم ولی به رو نیوردم 

تا اینکه دیدم داره برای عموهام و عمه هام و فامیلا داره از بدی های من و خواهرم میگه 

ای بابا مادرت فوت شده؟

آره مامانم ۳ ساله فوت شده 

بابام یک سال بعدش با یکی از آشناهای مامانم ازدواج کرد نسبت نزدیکی با مامانم داره زن بابام 

ولی خونمون رو تو شیشه کرده این دو سال 

زندگی همینه گاهی دوست داره غافلگیرمون کنه تا حواسمون بیشتر جمع کنیم

آخه برای من این چالش ها خیلی زیاد شده .. من همش ۲۸ سالمه .. ۲۵ سالم بود مامانمو از دست دادم ۲۸ سالگی هم امرپز پدرمو ..

آخه چرا دلش برای ما دخترای بی مادر نسوخت .. .زن بابام خیلی بد جنسه 

خیلی 

آخه برای من این چالش ها خیلی زیاد شده .. من همش ۲۸ سالمه .. ۲۵ سالم بود مامانمو از دست دادم ۲۸ سالگی ...

بهتون تسلیت میگم، اینوراهی است که همه دیر یا زود باید بریم، برا شادی روحشون فاتح بخوانید، ان شاءالله که انقد خوشی وارد زندگیتون بشه که غمهاتون فراموش بشه

آره مامانم ۳ ساله فوت شده  بابام یک سال بعدش با یکی از آشناهای مامانم ازدواج کرد نسبت نزدیکی ب ...

خدارحمتش کنه باباتون چیزی نمیگه

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱