2777
2789

ببین باید مدرک محکم داشته باشی همینجوری الکی پا نشو برو

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم عکس صدا هر چی داری ببر

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
یه ویس بگیر ازش توش بگو فقط میخوام بدونم رابطه عادی بوده یا خیانت کردی و گرفتیش بعد توش بگه نه زنم ن ...

ویس به تنهایی مدرک نیست

مدارک باید شامل پیام هایی که رد و بدل شده و البته شاهد هایی که اون پسر و دختر رو با هم دیدن باشه اگه درست بگم شاهد رو واقعا نیاز داری اگه درست نبود ببخش

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ببین باید مدرک محکم داشته باشی همینجوری الکی پا نشو برو

برای خودم نمیخوام من مجردم 

یه دوستی دارم خیلی وضعش خرابه، شوهرش کتکش هم میزنه. خانوادش حمایتش میکنن. ولی وقتی شوهرش کتکش زده نرفته پزشک قانونی الان هم رد کتکا رفته حتما.

خلاصه میخواد جدا بشه ولی مدرک نداره 

برای خودم نمیخوام من مجردم یه دوستی دارم خیلی وضعش خرابه، شوهرش کتکش هم میزنه. خانوادش حمایتش میکنن. ...

دوستت اشتباه بزرگی کرد که نرفت شکایت کنه هر چند این دوستت مطمعن باش پیگیر نمیشه چون اگه پییگیر بود همون اول دهن شوهرشو سرویس میکرد

بگو بهش تا میتونی مدرک جور کن صدا ویس فیلم عکس هر چی

اگه هم خانومه که شوهرش باهاشه متاهل باشه عالیه میشه واسه دوستت

ویس به تنهایی مدرک نیست

باید حتما شاهد باشه؟ یعنی در حین رابطه جنسی؟ 😐 یا همین جوری وقتی میگردن با هم؟ 

خب کی آخه شاهد برمیداره میاره وقتی داره از اون کارا میکنه

اره واسه همین میترسه، اون زنه هم به نظر خیلی سلیطه میاد.

با شات و صدا و حتی فیلم خیلی از قاضی ها حکم نمیدن قانون تو این مورد چون ب ابرو مربوطه خیلی سخت گیره باید شاهد ببری فک کنم البته بهتر با وکیل مشورت کنه

..

دوستت اشتباه بزرگی کرد که نرفت شکایت کنه هر چند این دوستت مطمعن باش پیگیر نمیشه چون اگه پییگیر بود ه ...

متاهله، یعنی حداقل توی پیاماش که میگفت متاهله

نه اون موقع باردار بود، بعد شوهرش یکی دوبار زدش، این بخاطر اینکه باردار بود فکر میکرد نمیتونه طلاق بگیره. فکر نکرد که شاید بعدا بخواد طلاق بگیره. اصلا حال روحیش خوب نبود موقع بارداری، افسرده بود.سقط که کرد بدتر شد وضعیت روحیش.

حالا ام که خیانت😭

دلم کبابه براش

باید حتما شاهد باشه؟ یعنی در حین رابطه جنسی؟ 😐 یا همین جوری وقتی میگردن با هم؟ خب کی آخه شاهد برمید ...

ببین من ینفرو میشناسم رفت خونش شوهرشو با ی خانم در حین رابطه دید همون لحظه درو قفل کرد روی دوتاشون زنگ زد پلیس 

همسایه هارو هم خبر کرد اومدن اونا هم دیدن 

خانومه متاهل بود شوهرش فهمید

اون طرف هم رضایت نداد بهشون و آبروی شوهرشو خانومه رو توی شهر برد.

ببین هر چی مدرک محکم تر بهتر بستگی به زرنگی دوستت داره

ببین من ینفرو میشناسم رفت خونش شوهرشو با ی خانم در حین رابطه دید همون لحظه درو قفل کرد روی دوتاشون ز ...

اگه فیلم داشته باشه از رابطه جنسی می‌تونه ثابت کنه؟

دوربین کار بذاره توی خونه، چون میگه یه بار زنه رو آورده خونه شون احتمالا 

البته یکم احتمالش کمه که بتونه یه فیلم درست و درمون ازشون بگیره بدون اینکه شوهرش بفهمه