2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم درع طبقع پاین میشع ب اون وصل بشع فعال کردنش چطوریع قیمت خود مودم چندع

ما۷سال پیش دویس تومن پول دادیم. الان بالای یه تومنه برومخابراط بگو وای فای میخام

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
مادرشوهرم اینا دارن طبقع پاین

خب میری مودمو میخری بعد برو مخابرات ک اسم و رمز اینا براش بزاره و فعالش کنه دیگ خودت میگی چ حجمی میخوای با چ سرعتی دفعه های بعد دیگ میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ فعال کنی 

بعد میاری خونه میزاریش ولی فک کنم باید طبقه پایین بزاریش یا ی سیم بکشی بالا

از مخابرات بپرس بیشتر راهنمایب میکنن

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
اونجا ارزون ترع؟ مخاسم ازبازار بخرم

وسیلشو بخر اما باید به مخابراط بگی اونا بیان برات وصل کنن هرماه هم پولش بیاد رو قبض تلفن

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
خب میری مودمو میخری بعد برو مخابرات ک اسم و رمز اینا براش بزاره و فعالش کنه دیگ خودت میگی چ حجمی میخ ...

مخابرات کجاس😑😂😂😂😂

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
وسیلشو بخر اما باید به مخابراط بگی اونا بیان برات وصل کنن هرماه هم پولش بیاد رو قبض تلفن

هوففف کلی دردسر دارع مودم جیبی چطورع؟ 

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤