2777
2789

کسی دعای علقمه خونده؟

اگه بخونمش با توجه به اینکه یه جاش میگه فقر را در خانه اش وارد کن، دامن خودمونو میگیره؟

راهی سراغ ندارید؟ سوره ای دعایی چیزی بخونیم حذف شه؟

یه سری خاله‌ام برای یکی که اذیتش میکرد ۴۰ روز نامه به امام زمان نوشت و طرف کلا از زندگیش رفت با فلاکت.

شما امتحان نکردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر نکن دعای خاله ات اونو بیچاره و مفلوک کرده.

کلا من با اینکه یکی رو نفرین کنیم که بیچاره و بدبخت و فلک زده بشه نمیتونم کنار بیام. 

یعنی جی؟ خدا نشسته تو دعای علقمه بخونی یکیو بیچاره کنه؟نعوذبالله خدا آنقدر دهن بین بنده اش شده برای نابودی یکی دیگه؟

خب عزیز من اگر آزارت داده واگذارش کن به خدا، دیگه علقمه و نفرین و یقه جر دادن نداره که

حالا فکر نکن دعای خاله ات اونو بیچاره و مفلوک کرده.کلا من با اینکه یکی رو نفرین کنیم که بیچاره و بدب ...

دیگه اونقدر جونمو به لبم رسونده که حاضرم به هرچیزی چنگ بندازم که تموم شه عزیزم. وگرنه سالهاست واگذارش کردم به خدا و روز به روز گردن کلفت تر شده

متاهلی یا مجرد ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دیگه اونقدر جونمو به لبم رسونده که حاضرم به هرچیزی چنگ بندازم که تموم شه عزیزم. وگرنه سالهاست واگذار ...

خدا تو وعده اش تخلف و بدقولی نمیکنه، اگر واگذار شده به خدا شک نکن حق رو ناحق نمیکنه، صبوری لازمه، اگر به خدا واگذار شد هی نگو عه چیشد پس؟ دیگه فراموشش کن وقتی سپردیش به خدا

مجرد

نمیتونی بری سرکار .کمتررر بره رو اعصابت ؟چند سالته ؟چند سالشه ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو