2777
2789
عنوان

وکلا،دادگاه رفته ها کمک کمک

110 بازدید | 10 پست

اگه برای گرفتن دختر پنج ساله درخواست استرداد بدیم و باباش نیاد دادگاه قاضی حکمو بنفع کی صادر میکنه؟

مرد تا چه مدت میتونه مادرو از بچه دور نگه داره و قانونو دور بزنه؟

اگه مرد دادخواست عدم تمکین بده و خانم تو دادگاه حاضر نشه رای بنفع کیه؟اگه حاضر بشه چی میشه؟

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

نی نی ساتیا لطفن کمکم کنین

دلم آشوبه

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

سلب حضانت شده ازتون؟ در کل تا ۷ سالگی با مادره چه آقا بیاد چه نیاد مگه اینکه حضور پیدا کنه یکی از اون شرایطی که باعث سلب حضانت مادر شه رو به اثبات برسونه وگرنه که بچه با شماست

از ۹۹ عضو سایتم.. منتها ۱۷ بار ترکیدم آخرین کاربریمم گیس بریده تعلیقی بود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد عدم تمکین هم اول جلسه رو شورای حل اختلاف برگزار میکنه معمولا هم دو تا سه بار وقت رسیدگی میده اگه نرین یا به توافق نرسین میفرسته دادگاه اگه اونجام نرین محکوم میشین

سلب حضانت شده ازتون؟ در کل تا ۷ سالگی با مادره چه آقا بیاد چه نیاد مگه اینکه حضور پیدا کنه یکی از او ...

ن سلب حضانت نشده

از روزی ک بحثمون شد نزاشته بچمو ببینم حتی ب مسولین کودکستان گفته اجازه ندارن بچمو بمن تحویل بدن

منم دادخوایت استرداد دادم سه شنبه دادگاه بود و ایشون نبومد دادگاه قاضی رای داد اما نگفت چ رای داده و گفت بمن ابلاغ میشه و میتونم اعتراض کنم و حداقل ۵۰ روز طول میکشه بگیرمش

چرا باید انقد طول بکشه

[QUOTE=258517606]درمورد عدم تمکین هم اول جلسه رو شورای حل اختلاف برگزار میکنه معمولا هم دو تا سه بار وقت رسیدگی میده ...[/QUOTEاول من دادخواست سازش دادم ک رفت شورا و همسرم تو جلسه شورا حاضر نشد با پیشنهاد مسولین سورا درخواست نفقه دادم ک همسرم اومد شورا و چون برام مهم نبود نفقه با ی مبلغ ناچیز پرونده بسته شد و اعلام سازش شد

اما همسرم منو دم د  شورا تنها گذاشت و رفت و خووم ک رفتم در خونه بازم قفل بود و من برگشتم شورا بهشون گفتم اجازه نداد برم خونه گفتن باید یماه صبر کنی نمیدونم چرا

بعدش ایشون تو همون روز رفته دادخواست تمکین داده و تاریخ خروج بی اجازه من از خونه رو دوما قبل از شکایت سازش من زده

و تو ابلاغ نوشته شده ب دادگاه مراجعه کنم چن روز بعد

اگه من دادگاه عدم تمکین رو نرم چ اتفاقی میوفته رای بنفع همسرم صادر میشه؟

میتونم نرم بعد اعتراض بزنم؟

ن سلب حضانت نشده از روزی ک بحثمون شد نزاشته بچمو ببینم حتی ب مسولین کودکستان گفته اجازه ندارن بچمو ...

روندشه دادگاه ها خیلی شلوغن و خب تنها پروندشون شما نیستین. به نفعتونه حکم نگران نباشین

[QUOTE=258517606]درمورد عدم تمکین هم اول جلسه رو شورای حل اختلاف برگزار میکنه معمولا هم دو تا سه بار ...

آره میتونین نرین و بعدا رو حکم تجدیدنظر بزنین ولی خب به ضررتونه تجدید نظرتونم رد میشه چون اصلا دفاعیه ای نداشتین که بخواین روش اعتراض بزنین احتمال اینم که جلسه مجدد بذارن خیلی کم و سخته بهتره برین دادگاهو

روندشه دادگاه ها خیلی شلوغن و خب تنها پروندشون شما نیستین. به نفعتونه حکم نگران نباشین

خداروشکر دلم آرم شد

آره میتونین نرین و بعدا رو حکم تجدیدنظر بزنین ولی خب به ضررتونه تجدید نظرتونم رد میشه چون اصلا دفاعی ...

خیلی از راهنماییتون ممنونم