2777
2789
عنوان

خانمای خوشگل

94 بازدید | 12 پست

میخوام ی کار زیبایی واسه اولین واسه زیبایی وجوانسازی پوستم انجام بدم دارم درباره پی آر پی و فیان تحقیق میکنم وپرسش وجو راستش نظرات متفاوته فیلر و بوتاکس مد نظرمه مشکلی با تمدید ندارم ولی ترجیح میدم ماندگاری بیشتر باشه قیافم بیشتر از سنم میزنم وعلا ن لک ن جوش ن چروک ن سیاهی قربونتون میرم اگه تجربه ایی شخصا دارین یا دیدین بهم کمک کنین تو تصمیم گیری

با اجازه اسی🤚🏻

میشه بیاید تاپیک آخرم؟!🙃😁🙏🏻

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بظرم پودر کلاژن ساز بخور اگه مشکل خاصی نداری

راستش سنم بالا نشون داده میشه میگم شاید پودر جواب نده؟شما خودت مصرف کردی چ مارکی چ مدت به چ روش؟تاثیری دیدی ازش ببخشید وقتتم میگیرم گلی

راستش سنم بالا نشون داده میشه میگم شاید پودر جواب نده؟شما خودت مصرف کردی چ مارکی چ مدت به چ روش؟تاثی ...

کلاژینو صورتی،،، سه ماه بخور تاثیرشو میبینی،، کرم ابرسان بزن، ضد افتاب حتما بزن

سه ماه مداوم کلازینو صورتی رو بخور بعد سه ماه یک روز در میون 

برای عملهای زیبایی بالای چهل، و بوتاکس بهتره،، البته من بوتاکس انجام ندادم

واینم بگم کلا بافت بدنم نرمه وحالت کمی افتادگی داره گفتم پیشگیری کنم تا حداقل بدتر نشم

همون پودر کلاژینو عالیه عزیزم 

دارخونه های معتبر بالای یک ملیون  اصلش هست دی جی کالا هم هست ششصد ولی تاریخش کمه

همون پودر کلاژینو عالیه عزیزم دارخونه های معتبر بالای یک ملیون اصلش هست دی جی کالا هم هست ششصد ولی ...

یعنی اگه به تعداد بالا بگیرم چقدر تاریخ داره بسته چندتاییه ببخشید توروخدا