2777
2789
عنوان

اونایی که خال برداشتن بیان

1311 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من میخوام خالهای صورتم رو بردارم 

بیشتر نمیشه؟؟یا جاش نمی مونه؟؟یه خال گوشتی هم دارم که از بچگی که یادمه اینو داشتم  ولی چن تای دیگخ ریزن و مشکی که چن سال پیش سروکلش پیدا شد😕😕

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

با لیزر نمیره و اگه خیلی عمیق بزنن جاشم میمونه ..من جراحی کردم گرونتره اما جاش نمیمونه و دگ برنمیگرده

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لیزر نمیره و اگه خیلی عمیق بزنن جاشم میمونه ..من جراحی کردم گرونتره اما جاش نمیمونه و دگ برنمیگرد ...

عزیزم هزینش چقد شد واست؟؟

😋فک میکنم خالام رو بردارم صورتم خوشگلتر میشه

😔چن ماهه جدا شدم از همسرم .همش میخوام یه کاری کنم که روحیم بهتر شه

عزیزم هزینش چقد شد واست؟؟ 😋فک میکنم خالام رو بردارم صورتم خوشگلتر میشه 😔چن ماهه جدا شدم از همسرم ...

من ۷سال پیش برداشتم اون موقع مثلا لیزر هر خال ۴۰ ت بود من ۲۰۰ دادم برای جراحی ...عزیزم واقعا تاثیر داره اونایی که خیلی تو چشم هستو بردار 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مگه چی شد عزیزم؟؟ تا الان که اذیتم نکرده 

مادربزرگم یه خال وسط انگشت پاش داشت، اذیتش میکرد برداشتش ولی متاسفانه دور از جون شما سرطانی شد و به کل بدنش پنش شد ، سرطان پوست‌گرفت و فوت کرد.

منم زیاد شنیدم خال رو نباید دستکاری کرد خصوصا خالای گوشتی،

ولی چندین نفرم دیدم برداشتن و خداروشکر مشکلی براشون پیش نیمد

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
من ۷سال پیش برداشتم اون موقع مثلا لیزر هر خال ۴۰ ت بود من ۲۰۰ دادم برای جراحی ...عزیزم واقعا تاثیر د ...

😍😍😘خیلی عالی یه .مرسی گلم 

اره یکی روی گونم هس که گوشتی یه و خیلی توو دیده

مادربزرگم یه خال وسط انگشت پاش داشت، اذیتش میکرد برداشتش ولی متاسفانه دور از جون شما سرطانی شد و به ...

من از همین چیزا میترسم عزیزم واسه همین دوس داشتم نظر بقیه رو بدونم 

کاش تو صورتم اون خال گوشتی نبود روی گونمه

جراحی کردی عزیزم؟؟

نمیدونم سوزوندن همون جراحی کردنه؟؟

دکتر بهم گفت میسوزونمش 

وقتی میسوزوند مثل بوی پشم سوخته می اومد 

ولی با اینکه جاش سفید مونده  خیلی راضیم اعتماد بنفسم بالا رفته

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!