2777
2789
عنوان

مادر عصبی و بد دهن من

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا احساس میکنم نباید اینجوری باشه باید حرمتا حفظ شه چرا اینجوری میکنن باما

حست درسته واقعا نمیدونم 

ولی من مامانم از لحاظ امکانات فراهم میکنه‌ولی سر چیژای کوچیک دعوا راه میندازه

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️
می دونی دلیل آدمایی که دائم  عصبی هستن چیه اینه که توی زندگیشون کمبود محبت دارن به بابات بگو حت ...

میکنه بابام اما مامانم پسش میزنه همش میکوبونتش همونجور که منو میکوبونه

دور از چشمش زنگ‌ بزن مشاوره رایگان بهزیستی ۱۴۸۰ راهنمایی بگیر

من حتی از کتکاش مدرکم دارم ولی میترسم زنگ بزنم شر شه بیشتر ددس دارم از این خونه برم تا اینکه حرمتامون اینجوری بخاطر له بشه میخوام برم که احترام بینمون بمونه ولی جایی رو ندارم 

من حتی از کتکاش مدرکم دارم ولی میترسم زنگ بزنم شر شه بیشتر ددس دارم از این خونه برم تا اینکه حرمتامو ...

اینکار و نکن این بدترین تصمیمه اگه راه حلی نیست فقط فاصلتو توی خونه باهاش حفظ کن اصلا باهاش حرف نزن اگه چیزی پرسید جوری جوابشو بده که میدونی عصبیش نمیکنه ، خواسته هاتو فقط به پدرت بگو اونم وقتی که تنهاست

اینکار و نکن این بدترین تصمیمه اگه راه حلی نیست فقط فاصلتو توی خونه باهاش حفظ کن اصلا باهاش حرف نزن ...

خواسته هامو به پدرم بگمم پولی نداره چون مامانم تصاحب کرده پولشو