2777
2789
عنوان

مادر عصبی و بد دهن من

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 54 پست
من اصلا بحث نمیکنم همینکه با زبون خوش بگم جیغ میزنه من بحث کنم کتک میخورم موهامو میکشه پرتم میکنه زم ...

منم مامانم قدیما خیلی بی اعصاب بود فکر کن صبح تا شب سرکار بودم شبم دعوا اما الان خیلی آروم شده الان که همه بچه هایش رفتن پی زندگیشون احتمالا مامانت بشدت عصبیه دست خودش نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسازوبسوزبهاش عادت کن ولی رودروش بشین ومنطقی بهاش حرفبزن بگو چته مامان من دخترتم ن کس دگ

ب مرگ خودم منطق حالیش نیست تا گفتم دندونم چیشده جیغ و داد کرد این یه نمونشه عزیز من دندونی که عصب کشی میشه باید روکش بشه وگرنه میشکنه میگه که نه من عصب کشی بدون روکش کردم تا الان سالمه مادر من تو مواد ۲۰ سال پیشو با مواد الان مقایسه میکنی؟!

بهت برنخوره شایداون ساعت واقعان نداشته

عزیز دلم منم میدونم درک میکنم ولی بخدا از خرداد تا الان میتونسته جمع کنه رفت دندون خودشو درست کرد بعد برای من نداره؟!

چرا درستو نمی خونی؟وقتتو تلف نکن ؟ اگه به درس علاقه نداری یه کار نون و آب دار یاد بگیر 

من جای تو بودم خودمو میزدم به مریضی شاید دلش بسوزه بگو از اعصابته آرامش نداری مثلا بگو معدت به هم ریخته

بهت برنخوره شایداون ساعت واقعان نداشته

مشکل اصن این نیست مشکل اینکه بد دهنه فوق العاده همیشه هم کم میاره نمیتونه با من صحبت کنه جیغ میزنه بعدشم کتک همیشه کوتاه میام که کتک نخورم ینی ب قران حتی بابامم میدونه که چنگ میگیره به سینم یا موهامو میکشه  خودش بهش میگه بخدا اینا الکی نیست بهم بگو من چجوری راحت شم از این وضعیت خیلی خستم

ب مرگ خودم منطق حالیش نیست تا گفتم دندونم چیشده جیغ و داد کرد این یه نمونشه عزیز من دندونی که عصب کش ...

کسی ک منطق حالیش نیس بحث وحرف بهاش بی فایدس ..سعی کن آرامشتو حفظ کنی وقتی صفرتاصدمیشناسیش همجوره .کوتاه اومدن وبیخیالشدن بهترین راهه

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی 
مشکل اصن این نیست مشکل اینکه بد دهنه فوق العاده همیشه هم کم میاره نمیتونه با من صحبت کنه جیغ میزنه ب ...

اجی نداری بری پیشش؟1مدت راحت باشی

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی