سلام تورو خدا بگین چیکار کنم به خدا دیگه تحملم تموم شده مامانم خیلی عصبیه و با ساده ترین حرف فحش میده و دعوا راه میندازه امروز دندونم که عصب کشی کرده بودم ۳ سال پیش شکست البته از خرداد تقریبا یکمش ریخته بود و غذا توش گیر میکرد امروز شکست داشت میرفت بیرون بهش گفتم بریم دندونپزشکی شروع کرد جیغ و داد که اره چی فک کردی تو گند بزنی به دندونت من برم سریع درستش کنم پول ندارم و هزارتا فحش رکیک که به خدا در شان مادر نیست درصورتی که این مشکلو از خرداد ماه دارم و از همون خرداد خودش سه تا دندونشو درست کرده به مغزو استخونم رسیده مشکلم فحش های فوق العاده رکیکشه
من اصلا بحث نمیکنم همینکه با زبون خوش بگم جیغ میزنه من بحث کنم کتک میخورم موهامو میکشه پرتم میکنه زم ...
منم مامانم قدیما خیلی بی اعصاب بود فکر کن صبح تا شب سرکار بودم شبم دعوا اما الان خیلی آروم شده الان که همه بچه هایش رفتن پی زندگیشون احتمالا مامانت بشدت عصبیه دست خودش نیست
بسازوبسوزبهاش عادت کن ولی رودروش بشین ومنطقی بهاش حرفبزن بگو چته مامان من دخترتم ن کس دگ
ب مرگ خودم منطق حالیش نیست تا گفتم دندونم چیشده جیغ و داد کرد این یه نمونشه عزیز من دندونی که عصب کشی میشه باید روکش بشه وگرنه میشکنه میگه که نه من عصب کشی بدون روکش کردم تا الان سالمه مادر من تو مواد ۲۰ سال پیشو با مواد الان مقایسه میکنی؟!
مشکل اصن این نیست مشکل اینکه بد دهنه فوق العاده همیشه هم کم میاره نمیتونه با من صحبت کنه جیغ میزنه بعدشم کتک همیشه کوتاه میام که کتک نخورم ینی ب قران حتی بابامم میدونه که چنگ میگیره به سینم یا موهامو میکشه خودش بهش میگه بخدا اینا الکی نیست بهم بگو من چجوری راحت شم از این وضعیت خیلی خستم