2777
2789
عنوان

مادر عصبی و بد دهن من

5689 بازدید | 54 پست

سلام تورو خدا بگین چیکار کنم به خدا دیگه تحملم تموم شده مامانم خیلی عصبیه و با ساده ترین حرف فحش میده و دعوا راه میندازه امروز دندونم که عصب کشی کرده بودم ۳ سال پیش شکست البته از خرداد تقریبا یکمش ریخته بود و غذا توش گیر میکرد امروز شکست داشت میرفت بیرون بهش گفتم بریم دندونپزشکی شروع کرد جیغ و داد که اره چی فک کردی تو گند بزنی به دندونت من برم سریع درستش کنم پول ندارم و هزارتا فحش رکیک که به خدا در شان مادر نیست درصورتی که این مشکلو از خرداد ماه دارم و از همون خرداد خودش سه تا دندونشو درست کرده به مغزو استخونم رسیده مشکلم فحش های فوق العاده رکیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام از دستش هر روز میره بیرون ینی کلا نیست شب که میاد بازم اذیت میشه منم که از صبح تا شب خونم داغو ...

خونه نمون برو سرکار سر کلاس باشگاه هرچی فقط سعی کن کمتر خونه باشی و کم باهاش حرف بزن بی محلی بهترین راهه

منم مامانم عصبیه فوش رکیک نمیده ولی فوش میده

مثلا امروز اومدیم خونه حالم لپ تابمو لازم داشتم اوردم جلو جمع دعوام کرد ک چرا بدون اجازه اوردی نمیگی بشکنه حالا هعی میگم باشه اوکی😐باز ادامه میده

اخر خالم گف بابا برو خونتون بهش بگو 

فک کننن ۱۸سالمم هس

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️
منم مامانم عصبیه فوش رکیک نمیده ولی فوش میده مثلا امروز اومدیم خونه حالم لپ تابمو لازم داشتم اوردم ...

خب منم ۱۸ سالمه 

تو بدونی چ فحشایی که نمیخورم چقد جیغ و داد میزنه خسته شدم دیگه نمیکشم

مشکل دندونتو به بابات بگو باخودش برو دندونپزشکی

والا اون اصن حوصله نداره الان داشت فحشم میداد بابام اومد شنید ولی هیچی نگفت چون میدونه بگه باز بدتر ادامه میده