2777
2789
عنوان

قد بلند

262 بازدید | 29 پست

من قدم 170 هست خب ولی اطرافیانم همه دختر قد کوتاه دوست دارن 

رفیقایی که باهاشون دوستم یا دوستای پسری که باهاشون در ارتباط هستم همشون طرفدار دختر قد کوتاه هستن

شما چطور؟به نظر شما کدومش؟چرا دخترا قد کوتاه بیشتر طرفدار دارن

اعتماد بنفسم کم شده

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر كدوم يجور جذابيت داره 

خودم از قد ١٦٥ راضيم

چون طرفدار ظرافتم

دختراي قد بلند هم يجور جذابيت دارن و سليقه ايه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم ۱۷۰

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

من ۱۷۰م اصلا دوس ندارم 😂

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

منم ۱۷۳-۱۷۵ ام. هر وق میگیرم یه عدد متفاوتی نشون میده. 

اتفاقا خیلیم کیف کن متفاوتی و قشنگ. خب هر چیزی دردسر های خودشو داره، باید همیشه انداممون متناسب باشه، و سنمون بیشتر نشون میده ولی چه میشه کرد😁

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

گور بابای بقیه عزیزدلم قد بلند بنظرم خیلییییی هم جذابه مخصوصا وقتی استایلت قشنگ باشه

من الان ۱۶۵ قدم دارم خودمو جررر میدم تا قدم بشه ۱۷۰ هنوز ۱۵ سالمم هست نمیدونمم رشد بازم میکنم یانه :/

ولی درکل هرکی یه نظری داره و به نظرم قد بلند خیلی جذابه و خوشا به حالت🙂💜