2777
2789
عنوان

قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
قد منم ۱۷۰ دیونه ای همه قد بلند دوس دارن دختر😂

میدونی همه چی بستگی به اطرافیانت داره 

میتونن بهترین چیزو تبدیل به بدترین کنن

از بس تو گوش من گفتن چقدرر درازی کلا بدم اومده 😔😂

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
اره نمیدونم چرا پسرا جدیدن دنبال کوتاهن البته خودمم کوتاهما 155 😐😐🤣🤣 بابا این ملت هر جوری باشی ...

هر پسری اطرافمه دنبال قد کوتاهه وای خیلی حس مزخرفیه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به اطرافیانت دارع دیگه من خودم حس خاصی به قدم ندارم 171 ام ولی دوستام خیلی خوششون میومد از قدم همه میگفتن خوشبحالت 

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
منم ۱۷۳-۱۷۵ ام. هر وق میگیرم یه عدد متفاوتی نشون میده.  اتفاقا خیلیم کیف کن متفاوتی و قشنگ. خب ...

دقیقاا مخصوصا تناسب اندامم 

هر پسری اطرافمه دنبال قد کوتاهه وای خیلی حس مزخرفیه 😂

اره واس هر دوطرف مضخرفه اگ کوتاه باشی ببینی بلند میخوان میخوای پاره شی 🤣

اگرم بلند باشی ببینی کوتاه میخوان همین طور اصن حس گندیه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

گور بابای بقیه عزیزدلم قد بلند بنظرم خیلییییی هم جذابه مخصوصا وقتی استایلت قشنگ باشه من الان ۱۶۵ قد ...

اوو تو هنوزز قدتت بلنددد میشهههه

من یادمه تو راهنمایی همه آدما شاخ مدرسمون دنبال کیوت و قد کوتاه بودن 😂😂😂بعد من کفش پاشنه تختت میپوشیدم خودمو کیوت جلوه میدادم

وای خیلی خزز بودم

اره واس هر دوطرف مضخرفه اگ کوتاه باشی ببینی بلند میخوان میخوای پاره شی 🤣  اگرم بلند باشی ببین ...

دقیقااااااا 😂😂خدایا بیا یکم توی این دنیاا تناسب برقرار کن دیوونه شدیم😂

اوو تو هنوزز قدتت بلنددد میشهههه من یادمه تو راهنمایی همه آدما شاخ مدرسمون دنبال کیوت و قد کوتاه بو ...

بعضیا میگن بعد پریود شدن دیگه اونقدر رشد نمیکنه🥲

دیگه دارم انقدر قرص میخورم و ورزش میکنم تاا فرجی بشه و بلند بشه ولی باورت میشه دلم میخواد قدم تا ۱۷۴ بره😐😂😍

اصن خیلی جذابه خدایی بدت نیاد از قد بلندد من دارم خودمو به هزار در میزنم بخاطرش خواهر جان😐😂

بعضیا میگن بعد پریود شدن دیگه اونقدر رشد نمیکنه🥲 دیگه دارم انقدر قرص میخورم و ورزش میکنم تاا فرجی ...

ولی از من بعد پریود شدنم رشد کرد

کاش حالا کوتاه بودی 165 هست بیشترم میخواد😂😂😂

ایشلا از منم رد میکنی

میدونی همه چی بستگی به اطرافیانت داره  میتونن بهترین چیزو تبدیل به بدترین کنن از بس تو گوش من ...

به منم تو بلوغ میگفتن اعتماد به نفسمو از دست دادم بعد الان میفهمم چقدر خوبه قد بلند چقدر خوش استیل میشه ادم چقد همه لباس ها و مانتو ها بهش میاد

به حرف مردم فکر نکن به قد بلندا میگن دراز کوتاهم بودی میگفتن کوتوله

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️