2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوگل شماره وآدرس همه دکترها هست از۱۱۸هم میتونی بگیری تو اینستاهم پیج داشته باشه میتونی پیداکنی

گوگل نبود اینستا پیام دادم جواب نداده ۱۱۸ باید زنگ بزنم؟

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من تجربش روداشتم جداشدم یه بار،دورشون شلوغه موردتوجهن از پرستار وخدمه گرفته تا مریض شیفت شب موندنشون هم که نور علی نوره فقط میتونی پزش روبدی وگرنه به عنوان یه همسر وشریک زندگی نمیتونی روش حساب کنی چون وقتش پره همیشه خستس بخای اعتراض کنی همه میزنن دهنت که احمقی وشوهر دکترت رواز دس داری میدی

الان همسرم بیکاره ولی اونقدردوسم داره خدایی اونقدر حواسش هست با همون یه نمه سرمایه زندگیش همه جوره ساپورتم میکنه خانوادش جرات ندارن اذیتم کنن یا ناراحتم کنن 

من تجربش روداشتم جداشدم یه بار،دورشون شلوغه موردتوجهن از پرستار وخدمه گرفته تا مریض شیفت شب موندنشون ...

اره تازه اینکه من رفتم پیشش آدم خوبی بود اخلاقش خوب بود خوشگل بود درکل جذاب و خوشتیپ بود اره پرستار و اینا هم هستن یعنی فراموشش کنم؟

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند