2777
2789
عنوان

کاهش وزن بعد زایمان

6605 بازدید | 56 پست

من تو بارداریم حدود ۲۲ کیلو چاق شدم بیشترش کم شده اما شکمم شل و بزرگ شده قبلا صاف بود😢

راهکاری رژیمی یا هر روشی که باعث کاهش وزن و چربی سوزی بشه اگه بلد هستید بگید.

نمیخوام با عضله سوزی وزن کم کنم میخوام بیشتر شکمم آب بشه بچه هم شیر خودمو میخوره ۷ ماهشه

دراز نشست بزن زیادم به خودت فشار نیار مثلا من از ۱۵ شروع کردم وزیادم بالا نمی یومدم تا ۵۰ تا رفتم صبح ظهر شب ۵۰ تا درازنشست می زدم وسط غذا اب نمی خورم توی دوماه شکمم اب شد 

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعا با شیر دهی باید وزنت بیاد پایین خود به خود البته به شرطی که به بهانه شیردهی اندازه دو نفر غذا نخوری من بنا به دلیلی قبل بارداریم72 بودم موقع زایمان فقط 12 کیلو زیاد کردم ظرف یکسال بعد زایمانم رسیدم 65 البته خودم کم غذا هستم اینجوری بگم ظرف غذا منو دختر 3 ساله م تقریبا برابر هست

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔