2777
2789

من همیشه فکر می کنم

برای یک زن استقلال مالی خیلی خیلی مهم است

نه این که آدم مادی ای باشم که این را میگویم

نه واقعا نیستم

ولی همیشه دیده ام که این زن ها قویترند

آسوده ترند

زن باید دستش توی جیب و کارت و حساب

خودش باشد

اصلا شاید یک روز دلش خواست برای انگشتان چروکيدهٔ مادرش یک انگشتر طلا بخرد

خواست برود داخل یک شال فروشی و وقتی

نتوانست بین چهار تا شال با رنگ ها و طرح های جورو واجور انتخاب کند

بدون درنگ و نگرانی به فروشنده بگوید :

همشو میبرم!

یک وقت هم دیدی اول هر ماه کل درآمدش را

داد به صاحبخانه

همه جورش میشود

ولی قسمت قشنگش همان است که لازم نیست

برای پول بیشتر گرفتن از شوهرش

به هر دلیلی یکی دو روز با خودش فکر و خیال

کند و آخر هم پشیمان بشود و باز هم

در مهمانی بعدی مادرش از توی جعبه ی مقوایی کنار آینه همان انگشتر بدلی زشت را دست کند.

زن اگر پول خودش را داشته باشد

رنگ موهایش

مدل مانتویش

بوی عطرش

عدد قبض موبایلش و...

همه و همه را خودش انتخاب می کند :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به‌نظرم هر چی توی این متنه، واسه لزوما کسی که استقلال مالی داره نیست. من شوهر کردم و اون این‌جوریه که هروقت بخوام اینا رو در اختیار می‌ذاره. 

بحث پس‌انداز و ... برای خودم هم جداست. اما استقلال به این معنی نه.

متاسفانه 

نه 

ولی تو فکرشم یه کاری دست وپا کنم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من به عنوان یه آقا میگم هم خوبه هم بد

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
منم نه،خیلی تلاش کردم برای اینکه سرکار برم ولی نشد چیزایی که میگی برام آرزو شده به زور و التماس از ش ...

عزیزم من ۱۹ سالمه و کنکوریم و عقد 

تو شهرمون ی مزونی هس منشی لباس عروس ماهی ۳ تومن از ۴ تا ۸ بنظرتون کار کنم یا ن؟

میترسم فامیل حرف در بیارن

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))